♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

25 Οκτωβρίου 2010

♪ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ CHAT

1) Απαγορεύεται κάθε είδους χυδαία φράση ή λέξη. Όποιο μέλος βρίζει η φέρεται άσχημα, θα λαμβάνει privet προειδοποιητικό μήνυμα από τους oppers και αν συνεχίζει θα αποβάλλεται.

2) Απαγορεύεται η αποστολή links στο main chat. Privet επιτρέπεται κάθε είδους link, αρκεί να μην παρενοχλεί τον παραλήπτη.

3) Αν ο παραλήπτης privet μηνύματος ενοχληθεί από κάποιον αποστολέα για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να το αναφέρει σε κάποιον από τους oppers και αυτός με την σειρά του να προειδοποιήσει τον αποστολέα. Αν ο αποστολέας συνεχίζει τις παρενοχλήσεις ατόμου η ατόμων, θα αποβάλλεται για όσο διάστημα ορίσει ο opper.

4) Αν θέλετε να διαφημίσετε το ιντερνετικό κανάλι σας στο chat, ο μόνος τρόπος που επιτρέπεται είναι ένα μικρό λογότυπο δεξιά του ονόματός σας, το οποίο με πολύ λίγες λέξεις θα προωθεί το κανάλι σας, χωρίς να υποβαθμίζει η δυσφημίζει άλλα κανάλια. Έτσι κάθε φορά που θα στέλνετε ένα μήνυμα όλοι θα μπορούν να δουν τι μουσική παίζετε (παράδειγμα:djtelis_HOUSE_PROMOS_TODAY !!!). Το μήνυμα δε που θα γράψετε, εννοείτε ότι υπάγεται και στον κανόνα 1 του chat …

5) Αν κάποιο μέλος δημιουργεί συχνά προβλήματα, οι oppers τον αναφέρουν στον administrator, ο οποίος και αποκλείει για πάντα την είσοδό του στο "MAGIC FM AGRINIO & 962 FM AGRINIO CHAT"

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More