♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

18 Δεκεμβρίου 2010

♪ Πέγκυ Ζήνα – Ευαίσθητη… ή λογική;(γεννηθηκε 08-03-1974)


Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία από τις καλύτερες φωνές της εποχής μας, με εξαιρετικό γνήσιο λαϊκό ηχόχρωμα. Έχει καταφέρει, σε μία αμφιλεγόμενη εποχή γενικότερα για το τραγούδι, να συγκεντρώσει ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη δισκογραφική της πορεία και έχει επιλέξει με αυστηρά κριτήρια τις ζωντανές της εμφανίσεις.
Φέτος, η νέα της δισκογραφική πρόταση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τους Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και Ελεάνα Βραχάλη, δύο ταλαντούχους νέους δημιουργούς που η αστείρευτη επιθυμία για νέα μουσικά ακούσματα και η βαθειά τους αγάπη για αυτό που λέγεται ελληνικό τραγούδι σήμερα, οδήγησε στο άλμπουμ «Ευαίσθητη ή λογική».
Δέκα τραγούδια που αγγίζουν αμέσως τον ακροατή και οδηγούν την Πέγκυ Ζήνα να κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά στην καριέρα της.
Πρώτα ήρθε «της ζωής το πάρτυ» για να μας ξεσηκώσει και αμέσως μετά ένα ιδιαίτερο μουσικά και στιχουργικά κομμάτι, το «Ρώτησα», που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που μόλις σε δύο εβδομάδες «σκαρφάλωσε» στις υψηλότερες θέσεις στο airplay όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και της Κύπρου. Κι έπεται συνέχεια…
«Βήματα», «Δεν μου αξίζεις πια», «Λόγια αγάπης» είναι μόνο κάποιοι από τους τίτλους που πολύ σύντομα όλοι μας θα ξεχωρίσουμε, θα αγαπήσουμε, θα τραγουδήσουμε…
Κορυφαία στιγμή αυτής της δουλειάς δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη μουσική συνάντηση της Πέγκυς Ζήνα με τον παντοτινό εκφραστή της λαϊκής μας ιστορίας Δημήτρη Μητροπάνο στο ντουέτο «Δε γλυτώνω».
 Ένα συγκλονιστικό κομμάτι που επιβεβαιώνει ότι η συνάντησή τους δεν ήταν συμπτωματική  αλλά μια ευτυχισμένη επιλογή, αφού μετά την επιτυχημένη συνεργασία της προηγούμενης χρονιάς, ήρθε η ανανέωση με νέο ρεπερτόριο φέτος στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ  και τέλος αυτή η δισκογραφική έκπληξη που δίνει συνέχεια στο κοινό μουσικό τους ταξίδι.
Όλα τα video clips του album της Πέγκυς Ζήνα «Ευαίσθητη ή λογική» μπορείτε να τα δείτε αποκλειστικά, σε εξαιρετική ανάλυση από την ΕΜΙ και το Dailymotion στο παρακάτω link,http://dai.ly/bfjt10.
Το album «Ευαίσθητη ή λογική» κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα δίσκων στην τιμή των 9,90 ευρώ, καθώς επίσης και στα περίπτερα όλης της Ελλάδας, με ένα πολυτελές λεύκωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σπάνιες συνεντεύξεις και σημειώματα από ανθρώπους που δείχνουν γενναιόδωρα την υποστήριξή τους στην Πέγκυ Ζήνα, όπως είναι ο μεγάλος μας ποιητής Μάνος Ελευθερίου και βέβαια
ο Δημήτρης Μητροπάνος. Η τιμή του album με το λεύκωμα είναι 12,90.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More