♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

26 Φεβρουαρίου 2011

♪ 10 γυναικεία μυστικά για sexy οδήγηση!Φιλικες συμβουλες απο γυναικα οδηγο!!!!

1. Οι φωτεινοί σηματοδότες χρησιμεύουν στο φρεσκάρισμα του μακιγιάζ αλλά κυρίως στο φλερτ. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ εύκολο να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

2. Αυτό το πραγματάκι δεξιά από τη θέση του οδηγού που είναι σαν μπασμένη λακ, αυτό ντε που κουνάμε πότε-πότε την ώρα που οδηγούμε... Ε αυτό, λέει, το έφτιαξαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες αποκλειστικά για εμάς τις γυναίκες! Και οι χρήσεις του είναι κυρίως δύο. Πρώτον, υποδοχή για τα λαστιχάκια των μαλλιών και δεύτερον μπιζουτιέρα για τα βραχιόλια που ενοχλούν πολλές φορές στο τιμόνι. Ε.. υπάρχει και μια τρίτη, πιο πιπεράτη εκδοχή αλλά αυτή θα σας την αναλύσω αφού πάρω το δίπλωμα και τη δοκιμάσω.
3. Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για να συμμαζέψουμε το make up ή να βάψουμε νύχι στο φανάρι αγγίζει -κατά μέσο όρο- τα 4 λεπτά. Στο χρόνο αυτό συμπεριλαμβάνονται τα κορναρίσματα και τα μπινελίκια κατά τα πρώτα λεπτά που ανάβει το πράσινο. Φρόντιζουμε φυσικά να αγνοούμε τις αντιδράσεις τον αγχωμένων, απολίτιστων συμπολιτών μας για να μη μας ξεφύγει το περίγραμμα του ματιού.

4. Οι γυναίκες δεν είμαστε υποχρεωμένες να γνωρίζουμε τα τεχνικά θέματα. Σε περιπτώσεις βλάβης σταματούμε τον πρώτο ωραίο άνδρα που θα βρεθεί στο δρόμο μας, εφόσον πριν έχουμε φροντίσει να πασαλείψουμε με λίγο μαύρο make up το πρόσωπό μας. Αυτό θα δώσει τη sexy εντύπωση του λαδιού μηχανής και θα μας απενοχοποιήσει. Μόλις ο άνδρας σταματήσει, μπαίνουμε στο αυτοκίνητό του και φεύγουμε, ενώ δεν ξεχνάμε να καλέσουμε την οδική βοήθεια από το κινητό. (Πολύ βασικό.)

5. Τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου χρησιμεύουν ως αποθηκευτικός χώρος για το νεσεσέρ, το ροζ γούνινο file-o-fax, την τσάντα μας, τις εφεδρικές γόβες, τα γλυκά μας λούτρινα ζωάκια και για κανένα ταψάκι με παστίτσιο για την κίνηση.

6. Όταν οδηγούμε έχουμε στη διάθεσή μας τρεις καθρέφτες: Τον δεξιό, τον αριστερό και τον μπροστά. Στον αριστερό κοιτάμε πάντα το χτένισμα, στο δεξιό τον άνδρα που οδηγεί πίσω μας και στον επάνω το μακιγιάζ. Ο επάνω καθρέφτης είναι μεγεθυντικός για αυτόν ακριβώς το λόγο.

7. Οδηγούμε πάντα με τα φώτα πορείας αναμένα, επειδή απλούστατα είναι ροζ χρώματος, κάνοντας έτσι αισθητή τη θηλυκή παρουσία μας. Δεν ξεχνούμε να κάνουμε σινιάλο στους ωραίους οδηγούς τραβώντας ρυθμικά το μικρό μοχλό που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Προσοχή! Υπάρχουν πολλά μοχλάκια, μην μου μπερδευτείτε! Μερικά αυτοκίνητα έχουν μάλιστα ένα μοχλάκι που κάνει κάτι κιτς πορτοκαλί φωτάκια να αναβοσβήνουν. (Δε σας συνιστώ να τα χρησιμοποιήσετε, είναι πολύ κακόγουστο.) Ένα άλλο μοχλάκι όμως είναι πολύ χρήσιμο, ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία και η ορμόνη χτυπάει κόκκινο. Όταν λοιπόν έχεις ανάψει βλέποντας τον κούκλο με το Cherokee απέναντι και έχεις ξεμείνει από Evian, τραβάς το μοχλάκι και βγάζεις διακριτικά το κεφάλι από το παράθυρο. Ένα δροσερό κύμα φρεσκάδας θα χαιδέψει το υπέροχο πρόσωπό σου και θα σε καταστήσει πανέτοιμη για να του την πέσεις!

8. Οι τροχονόμοι είναι κάτι ωραίοι, ένστολοι άνδρες που κάνουν κάτι κινήσεις με τα χέρια και νομίζουν πως κάνουν κάτι δύσκολο. Αγάπες μου, εγώ αυτά τα έκανα στην πρώτη χρονιά στο μπαλέτο, έξι χρονών, και ηξερα και pas de bourrée.

9. Κάτω από τη θέση του οδηγού υπάρχου κάτι υπέροχες υποδοχές για τις γόβες, σαν το stepper που κάνουμε στο γυμναστήριο! Μπορείτε να σφηνώσετε εκεί τα παπούτσια σας χωρίς να ανησυχείτε αν θα χαθούν ή θα χαλάσουν όσο οδηγείτε. Το ντύσιμο ενός ευσυνείδητου οδηγού πρέπει να είναι ελαφρύ, chic, sleek και sexy. Τα γάντια θεωρούντε must, ιδιαίτερα αν δεν έχετε προλάβει μανικιούρ.

10. Το παρκάρισμα είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου! Έχει αντίθετη φήμη βέβαια, διότι πολύς κόσμος δεν ξέρει το μυστικό του. Γιατί αγάπες μου παιδεύεστε να το στριμώξετε μεταξύ άλλων αυτοκινήτων; Γιατί δεν το αφήνετε εκεί ακριβώς που θέλετε να σταματήσετε; Ποτέ δεν το κατάλαβα. Ο δάσκαλός μου, μου είπε πως αν θυμηθείς να ανάψεις και τα κιτς φωτάκια (αν έχει το μοντέλο που οδηγείς) καθάρισες. Γιατί, λέει, αυτά τα φωτάκια σημαίνουν πως έχεις πεταχτεί να πάρεις μια ενυδατική και επιστρέφεις αμέσως. Οπότε αφήστε τις χαζομαγκιές που θέλετε να κάνετε, χώνοντας επιδέξια το αυτοκίνητό σας ανάμεσα στα άλλα και συμπεριφερθείτε πολιτισμένα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More