google-site-verification: googlebf1540eac4cf91eb.html
♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Φεβρουαρίου 2011

♪ Νίνο-Βιογραφια

Ο Νίνο Ξυπολητάς, πιο γνωστός σαν Νίνο (γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1981) είναι τραγουδιστής, που ονομάζεται κανονικά Στέφανος Σακελλάριος - Ξυπολητάς. Γεννήθηκε στη Σουηδία και μεγάλωσε στη Ρόδο. Επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι από 16 χρονών. Ευρέως γνωστός έγινε μέσα από το επιτυχημένο τηλεοπτικό talent show Fame Story. Το 2003 κυκλοφόρησε από τη Heaven η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "ΝΙΝΟ, ΝΙΝΟ, ΝΙΝΟ".
Το Μάιο του 2007 ο τραγουδιστής δέχτηκε περίεργη επίθεση με Καλάζνικοφ στη Θεσσαλονίκη.
Δισκογραφία
Η παράσταση αρχίζει

(2009)
Η παράσταση αρχίζει
Καλημέρα
(2008)
Καλημέρα
Θαύματα
(2007)
Θαύματα
Επηρεάστηκα
(2006)
Επηρεάστηκα
Ειλικρινής
(2004)
Ειλικρινής

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More