♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

13 Φεβρουαρίου 2011

♪ Αντιγόνη Ψυχράμη-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ((Τοτε την ελεγαν ποπη))

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως «Πόπη», αλλά η Αντιγόνη Ψυχράμη, είχε μπει στον κόσμο της μουσικής από την ηλικία των 4 ετών(γεννηθηκε το 1987 ), αφού ήταν μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου, όπως, εξάλλου και τ’ άλλα έξι αδέρφια της! Μιλάμε δηλαδή, σίγουρα, για μια οικογενειακή αγάπη προς τη μουσική! Στα 10 της χρόνια, προέκυψαν στη ζωή της ο Γιώργος Νταλάρας κι ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, αφού η Αντιγόνη ερμήνευσε, μαζί με το Νταλάρα, το, πασίγνωστο τραγούδι «Με λένε Πόπη», σε στίχους του σημαντικού ποιητή και στιχουργού Μιχάλη Γκανά. Το τραγούδι αυτό αγαπήθηκε πολύ κι η «Πόπη» την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.
Η μικρή «Πόπη» μεγάλωσε, αφού η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι πια 21 ετών κι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να ανοίξει τα φτερά της που θα την πάνε πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Από πολλή μικρή, πάντως, μας έχει αποδείξει πως, εκτός απ’ το ταλέντο, έχει και τα κότσια!

Με το Γιώργο Νταλάρα

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More