♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Φεβρουαρίου 2011

Θεοδωρίδου Νατάσα-Βιογραφία

Η Νατάσα γεννήθηκε 24-10-1970
και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της, ερμηνεύοντας αγαπημένα λαϊκά τραγούδια στα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Σπούδασε δημοσιογραφία και παράλληλα παρ
ακολούθησε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Το 1996 έρχεται στην Αθήνα και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τους Αντώνη Ρέμο και Λάμπη Λιβιεράτο, πραγματοποιώντας την πρώτη επαφή με το αθηναϊκό κοινό που την υποδέχεται πολύ θερμά.

Η επιτυχημένη της παρουσία στη σκηνή δεν άργησε καθόλου να την οδηγήσει στη δισκογραφία και το 1996 υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρία SONY MUSIC. Tο πρώτο της album κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ‘97, με τίτλο «Νατάσα Θεοδωρίδου». Έγινε μέσα σε λίγους μήνες πλατινένιο, καθιερώνοντας την Νατάσα ως το νέο μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού. Το καλοκαίρι του ‘98 εμφανίζεται στα «ΑΣΤΕΡΙΑ» με τον Πασχάλη Τερζή.
Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί το δεύτερο album της με τίτλο «Δεύτερη Αγάπη». Ο δίσκος αυτός περιέχει τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες όπως : «Αχάριστη καρδιά», «Δεύτερη αγάπη», «Σωστό ή λάθος» καθώς και το ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή «Δεν θέλω τέτοιους φίλους». Ο δίσκος γίνεται πλατινένιος.
Το χειμώνα του ‘98 ξεκινά εμφανίσεις στο «REX» με τον Νότη Σφακιανάκη και την Ελένη Πέτα ενώ τον Μάϊο της ίδιας χρονιάς συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη στο «THEATRO» της Θεσσαλονίκης. Ο χειμώνας του ‘99 βρίσκει την Νατάσα στον «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Διονυσίου.
Το 2000 κυκλοφορεί ο δίσκος «Θα μιλήσω με τ’ αστέρια» (Πλατινένιος δίσκος).Την ίδια εποχή ξεκινάει τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Διονυσίου στο «MUSIC BOX». Το 2001 κυκλοφορεί ο δίσκος με τίτλο «Υπ’ ευθύνη μου», που γίνεται επίσης πλατινένιος. Η συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη συνεχίζεται και ο χειμώνας του 2001-2002 τους βρίσκει στο «ΓΚΑΖΙ» με τους One.
Το 2002 παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου «Τόση αγάπη πώς να χαθεί» σε στίχους και μουσική Γιώργου Θεοφάνους (που γίνεται επίσης πλατινένιος) «μετακομίζει» στο «ΦΩΣ», αυτή τη φορά μόνη της. Καλλιτεχνικά απογειώνεται αφού οι εμφανίσεις στο «ΦΩΣ» αφήνουν εποχή, καθώς η Νατάσα μαγεύει το κοινό που γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ το χώρο...............

    • Νατάσα Θεοδωρίδου
    • Πραγματικό Όνομα:Αναστασία Θεοδωρίδου
    • Τοποθεσία Γέννησης:Θεσσαλονίκη
    • Ημ/νία Γέννησης:24 Οκτωβρίου
    • Ζώδιο:ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More