♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Μαρτίου 2011

♪ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΕΣΑ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ..

Η Βάνεσα Αδαμοπούλου είχε την τύχη με την πρώτη της κιόλας συμμετοχή σε τραγούδι, το όνομά της να γίνει αμέσως γνωστό, αφού ερμήνευσε ένα τραγούδι το οποίο έγινε άμεσα επιτυχία της χρονιάς.

· H πρωτοεμφανιζόμενη Βανέσα Αδαμοπούλυ μαζί με τους Γιώτα 7 ερμήνευσε το τραγούδι "Πάνω στην τρέλα μου" σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Γρίτση που είναι για μήνες παρέμεινε powerplay στα ραδιόφωνα. Το τραγούδι ακούγεται στους τίτλους της ταινίας ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ του Νίκου Περάκη και μάλιστα έγινε κα χρυσό!
H Βανέσα Αδαμοπούλου σπούδασε Μεθοδολογία της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2003 ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και χορού. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Σάκης Ρουβάς, η Χρύσπα, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Γιαννιάς και έχει συμμετάσχει στις συναυλίες του Σαρμπέλ και της Ειρήνης Μερκούρη σε Ελλάδα Κύπρο και Αμερική.

· To χειμώνα του 2005 η Βανέσα Αδαμοπούλου τραγούδησε κοντά στον Γιάννη Πάριο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Σαρμπέλ στην Ιερ Οδό.
Η άνοιξη την βρίσκει στη Ν.Αφρική για μια σειρά συναυλιών μαζί με τον Αντώνη Ρέμο ενώ τον Ιούνιο και Ιούλιο τραγουδάει και πάλι μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

· Το πρώτο προσωπικό album της έχει τον τίτλο με τίτλο "Θέλω ν' ακούσω την καρδιά σου".

















ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More