♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Μαρτίου 2011

♪ Αργυρός Κωνσταντίνος-Βιογραφία

O Κωνσταντίνος Αργυρός γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1986 στην Αθήνα.

Στην ηλικία των πέντε ετών αρχίζει τα πρώτα του μουσικά βήματα! Ξεκινά τα μαθήματα πιάνου, τα οποία συνεχίζει ακόμη και σήμερα, μαθαίνει κιθάρα και άλλα μουσικά όργανα. Κατά την διάρκεια της εφηβείας, μαζί με τα "φιλαράκια" του δημιουργούν ένα συγκρότημα «Blues Brothers», στα οποίο ο Κωνσταντίνος τραγουδά και παίζει πιάνο.

Τελειώνοντας το λύκειο δίνει πανελλήνιες εξετάσεις και εισάγεται στην Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο Fame Story 3, όπου αποσπά τις καλύτερες κριτικές για την μελωδική φωνή του και την ευγενική παρουσία του.Ύστερα από την συμμετοχή του ξεκινούν και τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο τραγούδι. Εμφανίζεται στο “FIX” της Θεσσαλονίκης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενώ μετά ακολουθούν συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τον χειμώνα του 2005 κάνει το πρώτο του βήμα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας στο “ΒΟΤΑΝΙΚΟ” στο πλευρό της Άννας Βίσση ενώ τον χειμώνα του 2006-2007 εμφανιζόταν στο “ΦΩΣ” μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.

Αμέσως μετά ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη στο “ODEON” , στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, Νατάσας Θεοδωρίδου και Σαρμπέλ. Ακολουθούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη. Τον χειμώνα ΤΟΥ 2007 εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη στο “Ρόδον”, με το Γιώργο Γιαννιά.

Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφορεί απ’ την Sony Bmg η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Όλα θα αλλάξουν» ένα maxi single με 4 τραγούδια που υπογράφει μουσική ο Χριστόφορος Γερμενής ενώ στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Πάνος Φαλάρας και ο Γιάννης Μπαγουλής σε παραγωγή Νίκου Νικολαίδη, μέσα απ’ το οποίο ξεχωρίζει το «Σε ξέρω καλά» και η μπαλάντα «Όλα θα αλλάξουν». Ακολουθεί η συνεργασία στο “Frangelico” με το Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Μενιδιάτη έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου 2008. Απ τον

Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι και τέλη Ιανουαρίου 2009 ο Κωνσταντίνος εμφανίζονταν στα «Astra Live» της Θεσσαλονίκης με τον Γιώργο Γιαννιά , ενώ από τις αρχές Φεβρουαρίου 2009 εμφανίστηκε στον ίδιο χώρο με την Άντζυ Σαμίου και τον Κωνσταντίνο Σερέτη έως και τα τέλη Μαρτίου.
Απ’ τις 23 Απριλίου 2009 μέχρι και τον Μάιο του 2010 εμφανίσθηκε ι με τον Νίκο Βέρτη στο «Κέντρο Αθηνών» ενώ αρχές Μαίου 2010 κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Ερωτευμένος και τρελός» απ’ την Universal Music, σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Δημήτρη Τσάφα.

Το καλοκαίρι του 2010 ο Κωνσταντίνος Αργυρός κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο ROMEO με τον Πάνο Καλλίδη και την Χριστίνα Κολέτσα όπου εμφανίστηκε για όλη την καλοκαιρινή σεζόν. Αρχές Οκτωβρίου 2010 κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι στα ψηφιακά καταστήματα με τίτλο "Είσαι οτι να ΄ναι" σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Νίκου Βαξαβανέλη.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More