♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

23 Μαρτίου 2011

♪ Θέλξη-Βιογραφία

Η Θέλξη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρό κοριτσάκι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, κατάφερνε πάντα γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την ομορφιά της το ταλέντο και το νάζι της. Χαρακτηριστικά που την διέπουν και σήμερα.
Είναι δίδυμος στο ζώδιο και έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου. Ονομαστική εορτή λογω της σπανιότητας του ονόματος της δεν έχει αλλά για την Θέλξη κάθε μέρα είναι γιορτή.
Παράλληλα με τις μουσικές της αναζητήσεις ασχολήθηκε με τον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο τριπλούν. Τα πρώτα βήματα της στο τραγούδι τα έκανε στην Θεσσαλονίκη δίπλα στο Ν. Βέρτη. Πολύ γρήγορα όμως ήρθε στην Αθήνα. Συνεργάσθηκε με τα μεγαλύτερα όνομα, όπως Γ. Μαζωνάκη, Ε. Κοκκίνου, Π. Ζήνα , Ε.Παπαρίζου, Ν. Μακρόπουλο, Ε.Μερκούρη ,Νίνο και άλλους. Τα τελευταία δυο χρόνια ηγείται του σχήματος μαζί με τον Πάνο Καλλίδη στο Caramela.Φέτος το καλοκαίρι η Θέλξη εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη στο Μαμούνια Live.
Στην δισκογραφία έκλεψε τις εντυπώσεις με το ‘Έχεις τα μάτια που λατρεύω’ που αμέσως μετά την κυκλοφορία του έγινε το hit της χρονιάς.
Η θέλξη παρά το νεαρό της ηλικίας της διαθέτει εκτός από εντυπωσιακή παρουσία και έντονο ταμπεραμέντο μια πολλή καλή φωνή με έντονα λαϊκά στοιχεία που τα παρουσίασε στην ολοκληρωμένη της δουλειά που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2007 με την ‘Μάγισσα’ και το ‘Είσαι Αχάριστος’.
Στις ελεύθερες ώρες της αρέσει να χαλαρώνει με εκδρομές όταν της δίνεται η ευκαιρία και δηλώνει λάτρης του θεάτρου και του κινηματογράφου.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More