♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

2 Απριλίου 2011

♪ Αθανασάκη Βάσω-Βιογραφία

Η Βάσω Αθανασάκη γεννήθηκε στο νομό Αιτωλ/νίας, σ' ένα συνοικισμό κοντά στην Αμφιλοχία που φέρει το όνομα Λαγκάδα(ΛΕΠΕΝΟΥΣ)

Μεγάλωσε με τους γονείς τις και τις τέσσερις αδερφές της και έζησε εκεί εώς τα..... 16 της χρόνια. Τελείωσε το λύκειο στην Αθήνα όπου και πέρασε στο τμήμα ηλεκτρολογίας - μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι Πειραιά.

Μεγαλώνοντας σ' ένα οικογενειακό περιβάλλον με έντονο το στοιχείο του δημοτικού τραγουδιού και με ήδη δυο επιτυχημένους τραγουδιστές στο χώρο αυτό, τους θείους της Μαρίτσα και Νίκο Βλαχοδήμο ήταν πλέον εύκολο το βήμα για το πρώτο ξεκίνημα και για την ενύλωση του ονείρου της.

Η πρώτη της ενφάνιση πραγματοποιήθηκε στην ηλικία των 12 ετών, στο τοπικό πανηγύρι του χωριού της. Έτσι κάθε χρόνο στο ίδιο πανηγύρι ανέβαινε στο πάλκο και τραγουδούσε. στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα είχε κοντά της τη θεία της και τον θείο της οι οποίοι την έπαιρναν μαζί τους σε πολλά πανηγύρια, στηρίζοντας την σε κάθε της κίνηση. Εώς την τώρα σταδιοδρομία της έχει συνεργαστεί με εξέχουσες μορφές του δημοτικού τραγουδιού, όπως Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Τασία Βέρρα , Αλέκο Κιτσάκη, Γιάννη Κωνσταντίνου, Κώστα Τζίμα, Αννούλα Τσαχάλου και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες. Έχει δουλέψει σε διάφορα κέντρα όπως στον Έλατο και στο Γλυκοχάραμα. Επίσης έχει κάνει περιοδίες στην Αμερική και στην Αυστραλία.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More