♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

4 Απριλίου 2011

Γαρμπή Καίτη-Βιογραφία

Η Καίτη Γαρμπή (γενν. στις 8 Ιουνίου 1961) κόρη του Σταύρου και της Βαρβάρας είναι ελληνίδα τραγουδίστρια με σημαντική επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες. Ξεκίνησε τραγουδώντας μαζί με .....την αδερφή της, Λιάνα στο σχήμα του Γιάννη Φλωρινιώτη. Το 1986 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, με τίτλο "Πρόβα" σημειώνοντας επιτυχία. Ακολούθησε πληθώρα ποπ και χορευτικών λαϊκών επιτυχιών την δεκαετία του ' 90 και στις αρχές του 2000. Το 1993 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι "Ελλάδα, χώρα του φωτός". Ο δίσκος που σημείωσε την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία κυκλοφόρησε το 1997 και είχε τον τίτλο "Ευαισθησίες". Το 2006 κυκλοφόρησε το δίσκο "Πώς αλλάζει ο καιρός" και σημείωσε επιτυχία, με τραγούδια όπως το "Αυτή".
Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επίσης τραγουδιστή Διονύσης Σχοινάς γενν. το 1969 και έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη γενν. το 1999.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More