♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

7 Απριλίου 2011

Κιάμος Πάνος-Βιογραφία

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε 04-10-1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Από τα πρώτα του χρόνια μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική. Το 1994, αμέσως μετά το Λύκειο και ενώ είχε ήδη περάσει στην Ιατρική Σχολή, αρχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Στην Ιατρική Σχολή δεν φοίτησε ποτέ. Μαθαίνει κιθάρα και θεωρία της μουσικής.
Αρχίζει τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδου-λόπουλος, Ελένη Δήμου είναι μερικά μόνο από τα ονόματα με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Ο Πάνος Κιάμος ξεχωρίζει για την μοναδική χροιά της φωνής του, την καταπληκτική του ερμηνεία και εμφάνιση, καθώς και για το ήθος του!
Το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του CD με τίτλο «΄Ενας έρωτας λατρεία και ανάγκη» από όπου ξεχωρίζουν αμέσως τα τραγούδια "Όλα για σένανε μιλάνε" (Χωρίς νερό) και "Τρελός για σένα". Το 1999 κυκλοφορεί το δεύτερο CD του με τίτλο «Δεν είσαι μόνη» με το ομότιτλο τραγούδι να κερδίζει μια αξιόλογη θέση στις μουσικές προτιμήσεις κοινού και ραδιοφωνικών παραγωγών. Ακολουθεί το CD «Του έρωτα φεγγάρια» το 2000 και το τραγούδι "Γύρνα πίσω" διαγράφει την πορεία του στα μουσικά πράγματα.
Το 2002, χρονιά καθοριστική για τον καλλιτέχνη, τον βρίσκει στην Θεσσαλονίκη. Η Βόρεια Ελλάδα τραγουδά "Αληθινά" και "Αρκετά" από το CD «Της νύχτας όνειρο» και μιλά ήδη για ένα νέο αστέρι στον χώρο του τραγουδιού. Ακολουθεί το CD «Το γέλιο σου κλαίει» των Αλέκου Χρυσοβέργη και Σπύρου Γιατρά. Το όνομα του καλλιτέχνη αρχίζει να γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα και τα μηνύματα για μια επιτυχημένη πορεία φτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας.
Το 2004 κυκλοφορεί το διπλό CD «Πάνος Κιάμος LIVE» (ζωντανή ηχογράφηση στο “FIX”) και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Θεσσαλονίκης το “FIX” γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ. Ο τύπος γεμίζει με διθυραμβικά σχόλια για το νέο αυτό «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας. Το CD πολύ σύντομα γίνεται χρυσό!
Το 2005 η επιτυχία του Πάνου Κιάμου είναι γεγονός!!! Όλη η Ελλάδα συζητά για τις εμφανίσεις του στα “ΑΣΤΕΡΙΑ” Γλυφάδας, ένα από τα πλέον ιστορικά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας. Το CD «Είσαι παντού» και το ομότιτλο τραγούδι είναι ένα από τα λίγα που μένουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στο music control. Ακολουθεί το "Σαν ταινία παλιά" που τους παρασύρει όλους στο γρήγορο ρυθμό του. Το "Βρες λίγο χρόνο" - μετά την επιτυχία στην “ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ” της Θεσσαλονίκης - είναι αυτό που τραγουδά όλο το Αθηναϊκό κοινό και πάλι στα “ΑΣΤΕΡΙΑ” Γλυφάδας. Και αυτό το CD γίνεται χρυσό!
Λίγο πριν τις αρχές καλοκαιριού - και ενώ οι εμφανίσεις στα “ΑΣΤΕΡΙΑ” Γλυφάδας συνεχίζονται - ο Πάνος Κιάμος αλλάζει δισκογραφική ″στέγη″ προσχωρώντας στο δυναμικό της UNIVERSAL MUSIC. Το CD με τίτλο «Μόνιμα ερωτευμένος» κυκλοφορεί τέλη Ιουνίου. Το "Έχω πονέσει γι΄ αυτήν" είναι το πρώτο τραγούδι που ξεχωρίζει πιάνοντας την κορυφή στο air-play των ραδιοφωνικών σταθμών και χαρακτηρίζεται ως το hit του καλοκαιριού!
Τον Οκτώβρη του 2006 ξεκινά τις εμφανίσεις του στην “Άνοδο” στην Πειραιώς - όπου για άλλη μια φορά ο κόσμος δικαιώνει την επιλογή του Πάνου - ενώ το "Άσε με μια νύχτα μόνο" είναι το δεύτερο κομμάτι που ξεχωρίζει από αυτό το CD. Ακολουθεί το "Ανεμοθύελλα" ένα γνήσιο λαϊκό κομμάτι που ξεσηκώνει τον κόσμο. Αρχές Μαΐου ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην “Πολιτεία” στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα ηχογραφεί το νέο του CD. Το πρώτο cd-single που κυκλοφορεί με τον τίτλο "Μετακομίζω…" γίνεται χρυσό μέσα σε λίγες μόνο μέρες!
Λίγο αργότερα ακούγεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς το "Γύρνα σε μένα" από το καινούριο ομότιτλο CD και γίνεται τεράστια επιτυχία για πολλούς μήνες! Και αυτό το CD μέσα σε λίγες μέρες γίνεται χρυσό! Τον Οκτώβρη του 2007 για δεύτερη χρονιά ο Πάνος ξεκινά τις εμφανίσεις του στην “Άνοδο” στην Πειραιώς και ο κόσμος τον στηρίζει κάθε βράδυ˙ μαζί του τραγουδά το "Στη φωτιά το χέρι μου", ενώ χορεύει μέχρι το πρωί το "Θα βγαίνω, θα πίνω"! Τέλη Φεβρουαρίου 2008 ο Πάνος ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη στην “Πύλη Αξιού” και σε κάθε του εμφάνιση 2500 Θεσσαλονικείς του δείχνουν – για άλλη μια φορά - την αγάπη τους!
Μάιος 2008 και ενώ ο Πάνος έχει ήδη ξεκινήσει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφορεί για δεύτερη φορά στη δισκογραφική του πορεία live CD με τίτλο: "Πάνος Κιάμος Οι δικές μας νύχτες LIVE". Το CD περιέχει ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην “Άνοδο” στην Αθήνα όσο και στην “Πύλη Αξιού” στη Θεσσαλονίκη.
Και η επιτυχία συνεχίζεται…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More