♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

24 Απριλίου 2011

♪ Αλεξοπούλου Τζίνα-Βιογραφία

Γεννήθηκε: 13-05-1972.Η αγάπη της για τη μουσική ξεκινάει από παιδική ηλικία και ήξερε από μικρή ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια.
Ξεκινάει παράλληλα με τις σπουδές της, θεωρία μουσικής και μαθήματα φωνητικής, τα οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα με την Τζούλι Μανσίνο. Η Τζίνα, τελειομανής γαρ, παρακολουθεί και μαθήματα χορού με τον Φωκά Ευαγγελινό.
Με τον κόσμο της δισκογραφίας, η πρώτη επαφή της....Τζίνα Αλεξοπούλου έγινε με τον δίσκο «Όποιος Αγαπάει Παιδεύει» σε μουσική του Αλέξη Παπαδημητρίου Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δευτέρα Παρουσία» σε μουσική του Ανδρέα Μπονάτσου την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Την άνοιξη του 2001 κυκλοφορεί η τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάθε Δάκρυ σου», ένα καταπληκτικό cd single.
Η Τζίνα Αλεξοπούλου έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, Aννα Βίσση, Aντζελα Δημητρίου, Κοίτη Γαρμπή, Σάκη Ρουβά, Χρίστο Αντωνιάδη, Λάμπη Λιβιεράτο, Αντώνη Ρέμο κ. α.
Στον ελεύθερο χρόνο της θα την βρείτε να ταξιδεύει, ένα από τα αγαπημένα της χόμπι, με αγαπημένο προορισμό την εκπληκτική Σαντορίνη, θα την βρείτε επίσης να κάνει ατελείωτες βόλτες με το αυτοκίνητο, κάτι που την ξεκουράζει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More