♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

29 Απριλίου 2011

Αλεξανδράτου Άρτεμις-Βιογραφία

Γεννήθηκε(1983) στη Βιέννη και κατοικεί στη Γλυφάδα, στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κεφαλονιά απ’ την πλευρά του πατέρας της κι η μητέρα της είναι από την Αγγλία.
Μεγαλώνοντας σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον με αγάπη για τη μουσική και με έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο, ανέπτυξε από μικρή ένα έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική, με αφετηρία τη συμμετοχή της στη σχολική χορωδία.
Στη συνέχεια, και σε ηλικία 15 χρονών, ξεκίνησε... μαθήματα φωνητικής, αρμονίας, ενορχήστρωσης, βοηθητικών κρουστών και πιάνου στο Ωδείο του Φίλιππου Νάκα. Η πρώτη δασκάλα φωνητικής της ήταν η Λία Βίσση. Παράλληλα με τη μουσική,λίγο πριν τελειώσει το σχολείο της, πήρε το πτυχίο της στα αγγλικά αλλά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Επίσης, της αρέσει ιδιαίτερα να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία και να ζωγραφίζει. Από μικρή είχε μια τάση προς το σχέδιο μόδας αλλά την κέρδισε το τραγούδι.
Τελειώνοντας το σχολείο, συμμετείχε σ’ ένα pop-rock συγκρότημα με το όνομα «Έξις». Έτσι ξεκινάει κι η πορεία της στο τραγούδι. Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία 5 χρόνια. Το 2006 παίρνει την απόφαση να μπει σ’ ένα reality μουσικής, στο "Dream Show 2", όπου γίνεται γνωστή και στο ευρύ κοινό.
Μέχρι στιγμής, έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως είναι η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Ανδρέας Στάμος, ο Νίνο, η Κέλλυ Κελεκίδου και άλλοι.. κι έχει τραγουδήσει σε μεγάλα κέντρα όπως «Απόλλων Παλλάς», «Θάλασσα», «Romeo», «Φρατζέλικο» και "Μούσες".
Το 2008 κυκλοφορεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ρουλέτα».

Τέλος, όνειρο της είναι να καταξιωθεί στο χώρο και να έχει μια επιτυχημένη καριέρα με τραγούδια που θα αγαπηθούν από τον κόσμο.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More