♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

9 Απριλίου 2011

♪ Δάρρα Αγγελική-Βιογραφία

Η Αγγελική Δάρρα(γεννηθηκε02-03-1982) είναι μια νέα αλλά πολύ έμπειρη τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να τραγουδά στα 16 της. Από τα σχολικά της χρόνια κατάλαβε ότι θα γίνει τραγουδίστρια γιατί ξεχώρισε και διακρίθηκε για τις φωνητικές της επιδόσεις έτσι άρχισε μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο. Μόλις τελείωσε το Λύκειο άρχισε να εργάζεται σαν τραγουδίστρια. Έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Βαλάντη, τον Σπύρο Σπυράκο, τον Γιώργο Δασκουλίδη, τον Πέτρο Ίμβριο, τη Σαμπρίνα, κά. Το 2006 κυκλοφόρησε το maxi single «Αγάπη μου συγνώμη» και..... το ομώνυμο τραγούδι αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

“ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ” είναι ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της Αγγελικής Δάρρα και το έχουν επιμεληθεί ο Άγγελος Σφακιανάκης και ο Αντώνης Γούναρης, το δίδυμο που έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην πορεία μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Στέλιος Ρόκκος κ.α. Τα τραγούδια του δίσκου τα υπογράφουν ξεχωριστοί δημιουργοί όπως ο Κωνσταντίνος Παντζής, ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Γιώργος Σαρρής (Ζιγκ Ζαγκ), ο Στέλιος Χρόνης, ο Μιχάλης Φάβιος, ο Παναγιώτης Τερζής, η Αυγή Γαβριλάκη, ο Ανδρέας Κομπόσης και η Ευτυχία Σιδέρη. Έχει γίνει επίσης μία έξυπνη latin version της γνωστής επιτυχίας «Ποτέ μη χαθείς απ’ τη ζωή μου» των Νίκου Ιγνατιάδη και Μάνου Κουφιανάκη.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More