♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

23 Μαΐου 2011

♪ 10 Αθώα ψεματάκια που κάνουν μια γυναίκα ...ευτυχισμένη!


Σε μία ιδανική σχέση το ζευγάρι πρέπει να μοιράζεται τα πάντα,τις επιθυμίες ,τους φόβους,τα όνειρά τους ώστε να περνάνε καλά και να υπάρχει ένα δέσιμο που θα προχωρήσει την σχέση τους στο επόμενο επίπεδο.Όμως μερικές φορές ο άντρας για να μην την χάσει αναγκάζεται να πει μερικά αθώα ψεματάκια!

*Σου πάει πολύ το καινούργιο σου κούρεμα!
Μην κάνετε το λάθος και πείτε την πραγματική σας άποψη ακόμα και αν νομίζετε ότι έκανε λάθος και αντί για το κομμωτήριο μπήκε κατά λάθος στο χασάπικο, γιατί μονό αυτός θα έκανε ένα τόσο κακό κούρεμα.

*Δεν έχεις πάρει κιλά!
Μερικές φορές όσο και να θέλετε να της πείτε ότι έχει γίνει σαν την μάνα της πρέπει να συγκρατηθείτε.Μην τολμήσεις και της πείς ότι όντως έχει πάρει κιλά γιατί θα σου απαντήσει ότι εσύ την έκανες έτσι.

*Φυσικά και δεν είναι ωραία κάποια άλλη!
Προσοχή είναι ερώτηση παγίδα και θα εξαρτηθεί αν θα περάσετε καλά το επόμενο μήνα.Όταν θα είστε μαζί και περπατάτε ανέμελοι στο δρόμο περάσει μια ωραία γυναίκα μην γυρίσεις και την κοιτάξεις γιατί την έβαψες.Όταν (γιατί είναι βέβαιο) σας ρωτήσει αν σου αρέσει η σωστή απάντηση είναι πως όχι φυσικά γιατί αυτή είναι η πιο ωραία.

*Οδηγείς πάρα πολύ καλά!
Ακόμα και αν δείς τον χάρο με τα μάτια σου την ώρα που οδηγεί και ανάβεις ένα κεράκι για να επιστρέψεις σώος.Η αστυνομία βγάζει ανακοίνωση τις μέρες που κυκλοφορεί για να αδειάσουν οι δρόμοι που περνάει.Ακόμα και αν το αμάξη είναι σαν πάζλ από τα τρακαρίσματα που έχει κάνει.Η τροχαία την γνωρίζει με το μικρό της όνομα η σωστή απάντηση είναι πως αυτή δεν φταίει ποτέ και πώς οι άλλοι είναι άσχετοι.

*Δεν θέλω να πάω γήπεδο αλλά να δω μία ρομαντική ταινία μαζί σου!
Μπορεί η ομάδα σου να παίζει το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μην μπείς στο κόπο να της εξηγήσεις γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα καταλάβει.Η λύση είναι να ακούς το σκόρ από ραδιόφωνο φορώντας ακουστικά στο άλλο αυτί.

*Μαγειρεύεις πολύ ωραία!
Ακόμα και αν προσεύχεσαι να μην έχει μαγειρέψει κάτι ή πηγαίνεις στην μάνα σου και τσιμπάς κάτι πρίν πας στο σπίτι ή κινδυνεύεις να πάθεις βουλιμία επειδή τα ξερνάς όλα πρέπει να της πείς ότι είναι πολύ ωραίο.

*Συμπαθώ πολύ την μάνα σου!
Ακόμα και αν βλέπατε στο ύπνο ότι την απαγάγουν ή πιστεύεται ότι η θέση της είναι στο ζωολογικό κήπο ή εξορία στη Σιβηρία ,όταν θα αναφέρεστε σε εκείνη ειναι απαραίτητο να χαμογελάτε.

*Θέλω να περάσω την ζωή μου μαζί σου και να κάνουμε πολλά παιδάκια!
Ίσως είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων των αντρών κάντε την καρδιά σας πέτρα και προσπαθήστε να αλλάξτε θέμα συζήτησης.

*Μου αρέσει να πηγαίνουμε για ψώνια μαζί!
Υπομονή δεν θα διαρκέσει πάνω από πέντε ώρες.Το κόλπο να βάλετε τον κολλητό σας να σας πάρει τηλέφωνο ότι έχει πάθει κάτι σοβαρό και πρέπει να τον βοηθήσετε δεν πιάνει.Υπομονή.

*Συμπαθώ πολύ τις φίλες σου!
Σε αυτήν την περίπτωση η μοναδική σκέψη σου για αυτές είναι ούστ καρακάξες.

blog.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More