♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Μαΐου 2011

♪ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!Τεχνολογια:Πραγματικα φιλιά απο αποσταση μεσω υπολογιστη..!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

Είναι γεγονός ότι οι ερευνητές αναζητούν τρόπους για να μετατρέψουν την εξ αποστάσεως επικοινωνία σε πραγματική, κυρίως με συσκευές που θα μπορούν να εκφράζουν τα συναισθήματα των συνομιλητών με φυσικό τρόπο, όπως είναι το άγγιγμα και το φιλί..!

Μετά τις προτάσεις του Fabbian Hemmert για “συναισθηματικά” smartphones, έρχεται τώρα η πρωτότυπη συσκευή του εργαστηρίου Kajimoto από την Ιαπωνία (University of Electro-Communications), που επιτρέπει σε δύο απομακρυνσμένους συνομιλητές να φιληθούν (κατά κάποιο τρόπο)..

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κουτί με ειδική προέκταση που τοποθετείται στο στόμα του χρήστη. Στη συνέχεια καταγράφεται ο τρόπος φιλήματος, διαβιβάζεται ψηφιακά στη συσκευή του άλλου χρήστη και αναπαράγεται στην προέκταση της δικής του συσκευής!

Φυσικά η εμπειρία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική, αλλά οι ερευνητές φιλοδοξούν ότι θα μπορέσουν μελλοντικά να ενσωματώσουν τη γεύση, το άρωμα και την υγρασία της γλώσσας!

Ακόμη, προτείνουν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από διασημότητες για την καταγραφή του δικού τους φιλιού σε ένα αρχείο και στη συνέχεια να πωλείται σε όποιον θέλει να ζήσει μια εικονική εμπειρία μαζί τους!





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More