♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

16 Ιουλίου 2011

♪ Σέξ και μουσική...


Όταν έρθει η στιγμή για σεξ θα πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια, πρέπει να είσαι σίγουρος για το πλάνο που έχεις ετοιμάσει ώστε να απολαύσετε την στιγμή και τι καλύτερο από το να χρησιμοποιήσεις το σωστό μουσικό χαλί;

Το θέμα της μουσικής εξαρτάται κυρίως από τα ακούσματα του καθενός αλλά θα συμφωνήσετε όλοι ότι η death metal είναι εκτός όπως και τα σκληρά τσιφτετελοτράγουδα ή η παραδοσιακή μουσική εκτός αν θέλετε να ζήσετε μια Γκουσγκουνιακή cult βραδιά ή να αισθανθείτε ολίγον τι εμείς οι βλάχοι όπως λάχει ή Μανολιός καθότι τυγχάνει να είστε ολίγον τι μπήχτης.
Ας επικεντρωθούμε όμως στο θέμα μας, την επιλογή μιας μουσικής που θα συμβάλει στην καλή ερωτική ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Καλό θα είναι να μην επιλέξετε έναν καλλιτέχνη αλλά έναν συνδυασμό καλλιτεχνών από μια συγκεκριμένη θεματολογία…

R&B
Το καλό με την R&B μουσική είναι ότι ακολουθείται από στίχο οπότε αν είναι να πείτε κάτι στην σύντροφο σας και δεν μπορείτε αφήστε το τραγούδι να το πει.
Προτάσεις άλμπουμ
Tha Down Low
Let’s Get It On
Electronica
Αν τώρα θέλετε να κινηθείτε σε άλλες ταχύτητες την ώρα του σεξ η electronic θα σας δώσει αυτό που ψάχνεται . Η συγκεκριμένη μουσική παρέα με ένα μπουκάλι κρασί θα σας υπνωτίσει και θα σας επιβάλει τον ρυθμό της.
Προτάσεις άλμπουμ
Cafe Del Mar Volumen Once
Paris Under A Groove – Stylistique Vol. 1
Dance
Η απαλή Dance μουσική είναι και το πιο σύνηθες σε μια ερωτική πράξη καθώς μπορεί να σας φέρει πολύ πιο κοντά και να έχετε τον κατάλληλο ρυθμό.
Προτάσεις άλμπουμ
Beautiful Tomorrow – Blue Six
Nude Tempo 1 – Muguel Migs
Penetrate Deeper (Reis) – Deep Dish
Addictive Beats – Saeed & Palash
Ethnic
Εδώ όταν ενοούμε Ethnic νομίζω καταλαβαινόμαστε απόλυτα, εγώ μπορεί να σας προτείνω κάποια άλμπουμ αλλά αν εσείς ευχαριστιέσται με τσιφτετέλια και παραδοσιακά ακούσματα ανεβάστε την ένταση και αφήστε ειδικά στα τσιφτετέλια την σύντροφό σας να κάνει παιχνίδι.
Προτάσεις άλμπουμ
Immortal Egypt – Phil Thornton, Hossam Ramzy
Buddha Bar VI
Jazz
Αν είστε τύπος που θέλετε να πηγαίνεται αργά και χαλαρά η Jazz είναι ότι πρέπει για την περίσταση
Προτάσεις άλμπουμ
Better Sex Video Series: Indulgence – Sensual Rhythms
Verve Remixed
Bossa Nova
Είναι το μουσικό άκουσμα που μπορεί να ξεσηκώσει από μόνο του μια γυναίκα, οι Βραζιλιάνικοι ήχοι και φωνές σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική μουσική κάνουν τις γυναίκες να εκστασιάζονται.
Προτάσεις άλμπουμ
Bossa Nova For Lovers
Getz/Gilberto – Joao Gilberto, Stan Getz, Antonio Carlos Jobim

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More