♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

16 Ιουνίου 2011

♪ Ποιό είναι το μέλλον της σχέσης σου;κανε το τεστ 1.2.3 εδω...

Είσαι σε καλή φάση ή μήπως δε βλέπεις καν το σύντροφό σου από τα συννεφάκια που έχουν μπει ανάμεσά σας; Είναι κάτι παροδικό ή κάτι ανησυχητικό; Κάνε το τεστ για να διαπισστώσεις αν έχεις κολλήσει στο... φανάρι. 


Απάντησε στις ερωτήσεις επιλέγοντας 1, 2 ή 3, όπου 1 = ποτέ ή σχεδόν ποτέ, 2 = μια στο τόσο, 3 = συχνά.

1 2 3 «Τα μικρά καβγαδάκια κλιμακώνονται σε μεγάλους καβγάδες με σοβαρές κατηγορίες, αυστηρή κριτική και αναφορά σε περιστατικά του παρελθόντος».

1 2 3 «Ο σύντροφός μου με κριτικάρει και απαξιώνει τις απόψεις μου, μειώνει τα συναισθήματά μου και τις επιθυμίες μου».

1 2 3 «Ο σύντροφός μου αντιμετωπίζει τις πράξεις και τα λόγια μου πιο αρνητικά απ' όσο τα εννοώ εγώ».

1 2 3 «Όταν προσπαθούμε να επιλύσουμε κάποιο πρόβλημα, νιώθω λες και είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα».

1 2 3 «Προσπαθώ να μη λέω στο σύντροφό μου πώς πραγματικά αισθάνομαι».

1 2 3 «Νιώθω μόνη στη σχέση».

1 2 3 «Όταν τσακωνόμαστε, ο ένας από τους δύο αποσύρεται και δε θέλει να το συζητήσει άλλο, φεύγοντας από το δωμάτιο».

Πρόσθεσε τις απαντήσεις σου. Εάν έχεις συγκεντρώσει...
... 1-11 πόντους: «Πράσινο Φως»
Η σχέση σου πιθανότατα διανύει πολύ καλή φάση, τουλάχιστον προς το παρόν, και δώσε έμφαση σε αυτό, γιατί οι δεσμοί δεν παραμένουν αναλλοίωτοι στο χρόνο. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες ή θα έχεις μια ακόμη πιο υγιή και ευτυχισμένη σχέση ή το αντίθετο. Εάν θες να το δεις κι αλλιώς, είναι σαν να ταξιδεύεις και να περνάς από ένα πράσινο φως. Δε χρειάζεται να σταματήσεις, αλλά είναι καλή στιγμή για να πάρεις και να δώσεις το μέγιστο στη σχέση σου.

... 12-16 πόντους: «Πορτοκαλί Φως»
Πρέπει να είσαι προσεκτική. Μπορεί τώρα να είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου, αλλά το σκορ σου υποδηλώνει κάποια συννεφάκια που δεν πρέπει να αγνοήσεις, γι' αυτό ανάλαβε δράση ώστε να βελτιώσεις αυτό που έχεις. Εάν αφιερώσεις τώρα χρόνογια να δυναμωσεις τη σχεση σου θα απολαύσεις ένα καλύτερο αύριο μαζί του.

... 17-21 πόντους: «Κόκκινο Φως»
Εδώ τα πράγματα είναι σκούρα. Οι απαντήσεις σου δείχνουν ότι υπάρχουν σημάδια που μπορεί να βάλουν σε μεγάλο ρίσκο τη σχέση σου και πρέπει να σκεφτείς πού βαδίζετε. Υπάρχουν, όμως, καλά νέα: αν το συνειδητοποιήσετε και οι δύο τώρα, μπορείτε να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More