♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

22 Ιουνίου 2011

Ηλιάδη Αγγελική-Βιογραφία

Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα(11 Δεκεμβρίου 1977) ενώ από πολύ μικρή έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι μια και είχε "δασκάλα" τη γιαγιά της που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού, την κυρία Καίτη Γκρέυ.
Η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό ήταν το 1995 σε πολύ μικρή ηλικία, στο Posidonio, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Αγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δέσποινα Βανδή, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη κυκλοφόρησε με το τίτλο "Τη μοναξιά φοβάμαι" και περιλαμβάνει δώδεκα λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά.
Το καλοκαίρι του 2003 εμφανίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μούσες στη Θεσσαλονίκη όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.
Το χειμώνα του 2005 η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί ακόμα ένα album, με τίτλο 'Τώρα Τι Θες;' σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, Γιώργου Καφετζόπουλου, Harry K και Σταμάτη Γονίδη. Τους στίχους του δίσκου αυτού επιμελούνται οι Ηλίας Φιλίππου, Σταμάτης Γονίδης, Δημήτρης Τσιάφας, Βίκυ Γεροθόδωρου και Πάνος Φαλάρας. Από τα 13 τραγούδια του album, ξεχωρίζουν το ομώνυμο κομμάτι καθώς και το πρώτο single, ένα τσιφτετέλι με τίτλο 'Αγγελέ Μου Και Αλήτη'.
To 2006, η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί το νέο της cd με τον τίτλο "Απόφαση Καρδιάς" με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών.
Το 2007 σε νέα εταιρία τη Heaven, η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί το νέο της album "Ποτέ δεν έφυγες".




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More