♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

29 Ιουλίου 2011

♪ Αγγελική Ηλιάδη Γιατί είναι διάσημη; Για την μαγική φωνή της (να' ναι καλά τα γονίδια)!

2Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ, αλλά προκαλεί με την υπέροχη φωνή της και το καλλίγραμμο κορμί της. 

Η Αγγελική Ηλιάδη, ως εγγονή της μεγάλης κυρίας του λαικού τραγουδιού Καίτης Γκρέυ, έμαθε από μικρή να αγαπά το λαϊκό τραγούδι. Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κοινό την έκανε σε πολύ μικρή ηλικία το 1995 και τραγούδησε μαζί με τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου. 

Με ένα πολλά υποσχόμενο παρουσιαστικό και με τη φωνή που κληρονόμησε από τη γιαγιά της η Αγγελική έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με πολλά από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλους.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2003 είχε τίτλο «Τη μοναξιά φοβάμαι». Την ίδια χρονιά τραγούδησε στο κέντρο Μούσες στη Θεσαλλονίκη κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού που έγιναν στη συνέχεια θαυμαστές της. 

Το 2004 κυκλοφορεί δίσκο με τίτλο «Ένα χρόνο μαζί» και από κει και πέρα ανά ένα χρόνο κυκλοφορεί και μια νεα δισκογραφική δουλειά και εμφανίζεται σε μεγάλες πίστες δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες. Πλέον το όνομα της Αγγελικής Ηλιάδη φιγουράρει πρώτο σε μεγάλες μαρκίζες!

Η εν ψυχρώ δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη μπροστά στα μάτια της ήταν ισχυρό πλήγμα στην προσωπική της ζωή. Αλλά δύο χρόνια μετά έχει επανέλθει πιο λαμπερή από ποτέ... 


Διαβάστε περισσότερα: Αγγελικη Ηλιαδη http://www.menslounge.gr/hot_stuff/celebrities/aggeliki_hliadi.html#ixzz1TVhtimKc

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More