♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

20 Ιουλίου 2011

♪ Πες μου πως φιλάει να σου πω ποιός είναι

φιλί,προσωπικότητα,στυλ,σχέσεις, έρωτας,πάθος,ηδονή, γλώσσαΟ τρόπος που σε φιλάει είναι ένα ακόμη παραθυράκι στην προσωπικότητά του. Αναγνώρισε το δικό του στυλ από τα παρακάτω και δες τι σημαίνει για την προσωπικότητά του.


Αν ο καλός σου έχει την τάση να...
 

... δαγκώνει: έχεις απέναντί σου έναν παθιασμένο άνδρα. Από τους λοβούς των αφτιών σου μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σου, τίποτα δεν είναι εκτός «παιχνιδιού» γι' αυτόν κι εσύ μπορείς να απολαύσεις την προσοχή που σου δείχνει.

 
... παίζει με τη γλώσσα: Αυτές οι δυναμικές προσωπικότητες διεκδικούν αυτό που θέλουν σε κάθε τομέα της ζωής τους, από την επαγγελματική μέχρι την προσωπική τους ζωή. Εάν ψάχνεις έναν ανυπόμονο και δραστήριο άνθρωπο, τον βρήκες!

 
... είναι παιχνιδιάρης: Είναι αυτός που θα σε κάνει πάντα να γελάς. Αυτός ο τύπος άνδρα έχει αίσθηση του χιούμορ και λατρεύει να «πειράζει» συνεχώς τη γυναίκα που έχει δίπλα του, είτε βρίσκεστε στο... κρεβάτι είτε οπουδήποτε αλλού.

 
... είναι ντροπαλός: Σε εξιτάρουν οι προκλήσεις; Μόλις βρήκες άλλη μία! Εάν παρατηρείς μια διστακτικότητα στο φιλί του, πρέπει να ξέρεις ότι είναι από τους άνδρες που κρατούν μια σχετική απόσταση στις σχέσεις και προτιμούν να παίρνει η σύντροφός τους τον έλεγχο.

 
... είναι υπερβολικός: Σε κοιτάει επίμονα και γεμάτος νόημα στα μάτια, σε φιλάει στη μέση του δρόμου κι εσύ νιώθεις σαν να πρωταγωνιστείς σε κινηματογραφική ταινία; Τότε έχεις να κάνεις με έναν άνδρα που του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής και θα θέλει να σου κλέψει λίγο από το φως του προβολέα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More