♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

22 Αυγούστου 2011

♪ Κατερίνα Στικούδη-Ελένη Φουρέιρα: νέα κόντρα στη showbiz


Κατερίνα Στικούδη-Ελένη Φουρέιρα,katerina stikoudi-eleni foureiraΌταν δύο από τις πιο sexy κυρίες της ελληνικής showbiz είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί όπως καταλαβαίνετε το θέαμα θα είναι τουλάχιστον απολαυστικό.
Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα και την Κατερίνα Στικούδη, η σχέση των οποίων κρέμεται από ένα σχοινί. Εμείς είχαμε στο μυαλό μας ότι τα κορίτσια είναι φίλες και μάλιστα κολλητές, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που της έχουμε πετύχει μαζί σε κοσμικά events.
Δυστυχώς όμως στη showbiz δεν είναι τίποτα αγγελικά πλασμένο. Η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε από το διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, όταν τα δύο sex symbols βρέθηκαν εκεί για να τραγουδήσουν. Η διαρκής σύγκριση που ακολούθησε από τα μέσα ενόχλησε ιδιαίτερα τις δύο κυρίες, μιας και αυτές αισθάνονται ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ τους. Στα παρασκήνια του διαγωνισμού δεν μίλησαν καθόλου και μόνο όταν βρέθηκαν στη σκηνή, ως σωστοί επαγγελματίες και κρατώντας τους τύπους το έπαιξαν δυο καλές φίλες.
Η κόντρα συνεχίστηκε στα βραβεία Mad, που για μια ακόμα φορά δεν έλειψαν οι συγκρίσεις. Όλοι συζητούσαν για το πόσο sexy ήταν και οι δύο και πόσο εντυπωσιακές αλλά ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τις ικανότητες τους στο τραγούδι.
Έτσι η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια ατάκα που είπε μπροστά σε κοινούς γνωστούς τους και που έσκασε σαν βόμβα. Είπε χαρακτηριστικά ότι παρόλο που θαυμάζει την Κατερίνα για την ομορφιά της και την κίνηση της δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ τους καθώς η ίδια είναι τραγουδίστρια ενώ η άσπονδη φίλη της είναι απλά μοντέλο που κάνει μια προσπάθεια στο τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει την Ελένη να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Την είχαμε στο μυαλό μας ως ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί είναι να ανακατεύεται σε ίντριγκες. Τώρα όμως έφτασε στο αμήν. Αυτή η διαρκής σύγκριση αισθάνεται ότι της κάνει κακό στην καριέρα της και την πάει πίσω.
Η Κατερίνα Στικούδη ακούγοντας αυτό το σχόλιο, προσπάθησε να μη ρίξει λάδι στη φωτιά και το μόνο πράγμα που είπε είναι ότι ο χρόνος κρίνει τους ικανούς και ο κόσμος αποφασίζει ποιος αξίζει και ποιος όχι. Τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει στο τραγούδι. Οπότε δεν θέλει σε καμία περίπτωση να στιγματιστεί στην αρχή της καριέρας της από μια κόντρα.
Πηγή: Very Sorry

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More