♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

30 Σεπτεμβρίου 2011

♪ Έφτασε το «Facebook» της Google

Νέα προσπάθεια να «χτυπήσει» το Facebook κάνει η Google φέρνοντας μια ανανεωμένη και με πολλές δυνατότητες, σελίδα κοινωνικής δικτύωσης επονομαζόμενο και ως Google+ (Google plus). 

Η προσπάθεια του επιχειρηματικού γίγαντα Google, φαίνεται να τραβάει τα βλέμματα των χρηστών του ίντερνετ, καθώς εκτός από τις παρόμοιες δυνατότητες με αυτές του Facebook που παρέχει, προσφέρει και μια επιπλέον δυνατότητα, αυτή της βιντεο-συνομιλίας με παραπάνω από 4 φίλους στο Google+ ταυτόχρονα.

Η Google+ επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται φωτογραφίες, μηνύματα και σχόλια, αλλά να προσθέτει στο προφίλ της και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google, όπως τους χάρτες και τις εικόνες της και να επικοινωνεί με άλλες ομάδες χρηστών. Κάποιοι αναλυτές όμως σημείωσαν ότι απλά αναπαράγει τις λειτουργίες του facebook, προσθέτοντας την δυνατότητα βίντεο-συνομιλίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της εταιρείας να δημιουργήσει μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει δύο απόπειρες με το Google Wave, και το Google Buzz αλλά και οι δύο έπεσαν στο κενό. Αυτή τη φορά η νέα πρόταση της εταιρείας είναι πιο οργανωμένη και με περισσότερες δυνατότητες, και φαίνεται να τραβάει τα βλέμματα των χρηστών του ίντερνετ, και όπως δηλώνει η εταιρεία αυτή τη φορά θα τα καταφέρει, χάρη σε τέσσερις νέες λειτουργίες του Google+.

Δείτε ΕΔΩ την προσωρινή ελληνική έκδοση που λειτουργεί δοκιμαστικά και ενημερωθείτε πλήρως για τις δυνατότητες που παρέχει. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More