♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

18 Οκτωβρίου 2011

♪ HOVIG-XOBIK –ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΑ TΟΛΜΑΣ


Ο οβίκ (HOVIG)  γεννήθηκε το 1989 στην Λευκωσία της Κύπρου από γονείς με καταγωγή από την Αρμενία, μια χώρα με πλούσια μουσική παράδοση κι εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Στα 6 του έπιασε για πρώτη φορά κιθάρα στα χέρια του κι έκτοτε τραγουδάει, γράφει, παίζει και ζει για τη μουσική 24 ώρες το 24ωρο. Στο σχολείο τα παιδιά τον φωνάζουν «Pavarotti», ενώ σειρά έχουν οι σπουδές του στο Ευρωπαϊκό Ωδείο Κύπρου, όπου και ξεχωρίζει αμέσως για το ηχόχρωμα της φωνής του.
Κάνει μαθήματα κιθάρας, ενώ δεν αργούν οι εμφανίσεις του σε live stages της Κύπρου κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Παρακολουθεί μαθήματα jazz στο Τμήμα Μουσικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ λίγο αργότερα έρχεται και η συμμετοχή του στο «X-Factor II» του Ant1. Συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές από την αυστηρή τετράδα του talent show καθώς από τα 14 live ήταν στα 11 καθώς γεμίζει τις βαλίτσες του με εμπειρίες και μαθήματα ζωής για το μέλλον. )
Αυτήν την περίοδο είναι στο  
DanSing for you, ενα φιλανθρωπικό Show του mega tv – Κύπρου.

Σε μερικές μέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο single με τίτλο «Στη Ζωή να Τολμάς» σε παραγωγή και στίχους - Σταύρου Ζαχαρία και μουσική Παύλου Ρεμπή (από τους Γυάλινος Κόσμος) και μας προϊδεάζει δίνοντας το στίγμα για την πρώτη προσωπική δισκογραφική του δουλειάταυτόχρονα με τις  live εμφανίσεις του σε Ελλάδα & Κύπρο.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More