♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

4 Ιανουαρίου 2012

♪ Ζώδια 2012

zodia




Κριός
Το 2012 θα είναι μια αρκετά ανήσυχη χρονιά. Η θέση του Δία θα σας κάνει έντονα κοινωνικούς, γεμάτους ενέργεια και επικοινωνία με τους ανθρώπους του κοντινού σας περίγυρου. Η φήμη και ο επαγγελματική σας υπόσταση θα παρουσιάσει άνοδο, με έντονη προβολή της προσωπικότητας σας, κάνοντας σας ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή. Θα αισθανθείτε έντονα την χρησιμότητα του επαγγέλματος και της ειδικότητας σας, ακόμα και αν χρειάζεται πολλή προσπάθεια και δουλειά για την υλοποίηση των στόχων σας. Η σύνοδος Ουρανού - Ήλιου θα ζωντανέψει την προσωπική σας ζωή και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Οι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης θα είναι αρκετά λιγότερες και ο ελεύθερος χρόνος σχεδόν ανύπαρκτος εξαιτίας της πίεσης που θα επικρατεί, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αρκετά πράγματα που σας απασχολούν από το παρελθόν θα ξεκαθαρίσουν αυτή τη χρονιά, με συμβιβαστικές λύσεις προς όφελος σας σε θέματα οικογενειακά , κληρονομικά, επαγγελματικά.

Ταύρος
Το 2012 θα είναι μια αρκετά ομαλή χρονιά, με ήπιους ρυθμούς και αρκετά διαλείμματα ξεκούρασης και περισυλλογής, με έντονη την ανάγκη να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας. Η θέση του Ουρανού, του Δία και της Αφροδίτης θα σας δώσει την αρμονία, η οποία είναι απόλυτα απαραίτητη σε κάθε δημιουργική σφαίρα. Η τύχη για τη νέα χρονιά μπορεί να στραφεί προς όφελος σας και θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε σημαντικά τις συνθήκες της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να διευρύνετε τις προοπτικές ανάπτυξης της σταδιοδρομίας και των επιχειρήσεων, αν εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εκμεταλλευόμενοι την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί από το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τη διέλευση του Δία από το ζώδιο σας.

Δίδυμος
To 2012 η νέα θέση των πλανητών και τα άστρα, θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα που είχατε στα σκαριά τον τελευταίο χρόνο. Αυτό θα επηρεάσει θετικά το μέλλον και πολλές σημαντικές συνθήκες της προσωπικής σας ζωή. Η θέση του Ουρανού σε συνδυασμό με το ζώδιό σας και η νέα θέση του Άρη, που είναι και ο κυρίαρχος πλανήτης σας, θα διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία με τους ανθρώπους, επιτυγχάνοντας κερδοφόρες συμφωνίες που θα αυξήσουν τον οικονομικό σας τομέα μελλοντικά. Μια νέα ευκαιρία θα προκύψει από τα μέσα του έτους, με νέες επιλογές και απροσδόκητες εξελίξεις, που αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας κάνει να πλησιάσετε τους στόχους που θέσατε, με θεαματικά αποτελέσματα προς όφελος σας. Ανεξάρτητα από τους εσωτερικούς σας φόβους και ανησυχίες, που κατά καιρούς θα χαλάνε την διάθεση σας, η τύχη θα λάμψει και θα βοηθήσει σημαντικά τα σχέδια σας, κάνοντας επιτέλους τα όνειρα σας πραγματικότητα. Δώστε προσοχή στην υγεία σας, επειδή από τα μέσα του έτους χρόνιες ασθένειες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και να σας ταλαιπωρήσουν εντελώς ξαφνικά. 

Καρκίνος
Οι προσπάθειες του προηγούμενου έτους, φίλοι Καρκίνοι, θα φέρουν αποτελέσματα το 2012 σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η διαίσθηση σας θα βοηθήσει να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Χάρη στην πρόοδο και τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα βρείτε νέες λύσεις σε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν. Τη νέα χρονιά που έρχεται, εκμεταλλευτείτε περισσότερες ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε θετικά τη ζωή σας, ώστε στο μέλλον να γίνει θεαματικά πιο συναρπαστική. Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα θα ανοίξουν νέες πόρτες για σας και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα. Η επιρροή του Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει μικροεμπόδια και θα σας γεμίσει με νοσταλγική διάθεση. Μην σταματήσετε στο παρελθόν. Τη χρονιά αυτή ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε για να πετύχετε προς όλους τους τομείς! 

Λέων
Το 2012 θα είναι αρκετά ευνοϊκό και νέοι δρόμοι θα ανοίξουν στην ζωή σας. Η κύρια θέση των πλανητών του ωροσκοπίου σας θα κάνει τoν τομέα των σχέσεων πιο εύκολο και θα συμβάλλει σημαντικά με νέες γόνιμες ιδέες, οι οποίες θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη του έργου σας. Το μόνο μελανό σημείο στο ωροσκόπιο σας είναι η διέλευση του Κρόνου που σας μπλοκάρει με μια βαθιά αίσθηση ρεαλισμού, η οποία θα σας κάνει εσωστρεφείς, με τάσεις μελαγχολίας, αυξάνοντας την πιθανότητα να κάνετε λάθη λόγω αφηρημάδας και απροσεξίας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους όμως θα μπορείτε να απολαύσετε τις θετικές επιπτώσεις ενός ενισχυμένου ρεαλισμού, που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη θέση σας στον τομέα της καριέρας. Η διέλευση του Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει καινοτόμες ιδέες σε όλες τις σφαίρες της ζωής, ιδίως σε προσωπικό επίπεδο . 

Παρθένος
Το 2012 για τους Παρθένους θα είναι μια μέση χρονιά . Με αρκετή περισυλλογή και κινήσεις συντηρητικές θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια οικονομικά και υλικά προβλήματα που έχετε από το παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει την δύναμη για να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα επιτύχετε την ανανέωση των σχέσεων σας, που την τελευταία διετία έχουν βυθιστεί στη στασιμότητα. Από τους πρώτους μήνες του έτους θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε τυχόν θέματα της υγείας σας. Το 2012 θα αποδειχθεί ότι είναι ένα οικονομικά επιτυχημένο και σταθερό έτος, που αφήνει πίσω οριστικά τις περσινές δυσκολίες και υπόσχεται πολλά για την μελλοντική σας εξέλιξη.

Ζυγός
Το 2012 θα είναι μια μεγάλη και ιδιαίτερη χρονιά για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού. Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα ενεργοποιηθείτε με έντονη αποφασιστικότητα και θα πετύχετε σε πολλά επίπεδα της ζωή σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση με οικονομικά οφέλη μελλοντικά. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι είστε ελεύθεροι μπορεί να παντρευτείτε, να συγκατοικήσετε ή να ενισχύσετε τις σχέσεις με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Εάν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει τι να κάνετε και είστε σε δίλημμα την τελευταία διετία, το 2012 είναι η καταλληλότερη χρονιά για να αποφασίσετε και να ισορροπήσετε μελλοντικά. Νέα επιτεύγματα και εξαιρετικές εξελίξεις θα εμφανιστούν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χάρη στην κατανόηση των ανθρώπων γύρω σας, που θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες σας, η καθημερινότητα σας θα είναι επιτέλους πιο εύκολη. Χάρη στις επαφές σας με καταρτισμένους ανθρώπους, θα μάθετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Να μην ξεχάσετε τους παλιούς φίλους, να κάνετε κοινωνικές επαφές και να μην απομονώνετε τον εαυτό σας από τους άλλους ανθρώπους.

Σκορπιός
Το 2012 θα είναι μια σημαντική χρονιά για σημαντικά έργα! Το πλανητικό σκηνικό θα είναι έντονο, όσο αφορά τις σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη για μοναξιά και απομόνωση από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η θέση του Δία θα σας ενθαρρύνει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και σε συνδυασμό με τη θέση του Κρόνου θα εκτοξεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε πολλές κατευθύνσεις. Θα υπάρξει μια γρήγορη μετάβαση από την έντονη ενέργεια στον διαλογισμό και την ξεκούραση. Έντονες περίοδοι εργασίας μπορούν να εναλλάσσονται με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απομόνωσης. 

Τοξότης
Το 2012 οι αστρολογικές προβλέψεις υπόσχονται εξελίξεις και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία και εμπόδιο. Η ορθόδρομη κίνηση του Δία ξεκινά με την έναρξη του νέου έτους και με την ευνοϊκή όψη του Πλούτωνα, θα έρθουν σημαντικές θετικές επιρροές. Παρ όλα αυτά, μερικοί από εσάς θα βυθιστείτε σε μια θλιβερή ονειροπόληση, με έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανησυχίες. Θα αισθανθείτε μια μεγάλη παρόρμηση να εξασφαλίστε το οικονομικό σας μέλλον και να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή. 

Αιγόκερως 
Το ωροσκόπιο του 2012 προβλέπεται να είναι πολύχρωμο και αισθησιακό, αφήνοντας μια αίσθηση ελαφρότητας που σε πολλούς από εσάς θα κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Θα έχετε επίσης περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να εξετάσετε καλές ευκαιρίες που προσφέρονται αυτό το έτος. Πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας. Έτσι θα επιτευχθεί η απόλυτη διαφάνεια σε καταστάσεις που σας έχουν άδικα πληγώσει τα τελευταία 2 χρόνια. Οι πλανήτες και τα άστρα του 2012 θα σας κάνουν να σκεφτείτε περισσότερο για τα υλικά πράγματα, την ίδια στιγμή που θα χαλαρώσετε και θα αφήσετε πολλά περιθώρια για την καθημερινή σας εργασία. 

Υδροχόος 
Το ωροσκόπιο του 2012 για τους Υδροχόους δείχνει ότι θα είναι μια μεγάλη χρονιά για εσάς. Ο Κρόνος, ο Άρης και ο Ουρανός θα βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλές σχέσεις με τους άλλους, κάνοντας τα πράγματα μεταξύ σας πολύ πιο απλά. Οι προσπάθειες θα φέρουν επιτέλους καρπούς. Φέτος δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε , αλλά λόγω κοινωνικότητα θα επιτύχετε πολλά. Θα πρέπει να απελευθερωθείτε από το βάρος των προηγούμενων ετών, για την επιτυχία που έρχεται στο μέλλον. Η κατεύθυνση είναι σωστή, αρκεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να περιπλανηθεί και παρεκκλίνει από το σωστό δρόμο. 

Ιχθείς
Το 2012 για τους Ιχθείς θα είναι πολύ γεμάτο και συναρπαστικό. Τους πρώτους τρεις μήνες, όλα θα πάνε καλά. Θα προσελκύσετε την προσοχή των άλλων και οι σχέσεις σας τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα θα είναι γεμάτες αρμονία και αισιοδοξία. Θα γεμίσετε από νέες ελπίδες και ευκαιρίες για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Παρ 'όλα αυτά, στο πρώτο τρίμηνο του 2012, θα ζήσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Μερικές φορές θα είναι ισχυρές και επίπονες, αλλά θα πρέπει να καταλήξετε σε συμβιβασμό, βλέποντας τα πράγματα σοβαρά και αλλάζοντας τις απόψεις σας. Οι τελευταίοι μήνες του έτους θα είναι ειρηνικοί και αρμονικοί, αρκεί να δείτε τα πράγματα σοβαρά και να κάνετε σωστές επιλογές.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More