♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

10 Ιανουαρίου 2012

♪ Μ. Σολωμού: “Με συγκλόνισε που ο Πάνος έγραψε τραγούδι για μένα”

Είναι δυναμική, ταλαντούχα και αμετανόητη εργένισσα! Ο λόγος για την γοητευτική ηθοποιό Μαρία Σολωμού. Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης “Ψέκασα την Ελίζα”, φωτογραφήθηκε και μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, το γιο της και τη τηλεόραση….


Η ηθοποιός μίλησε για την γνωριμία της, με τον σύντροφο της Πάνο Μουζουράκη. “Ο Πάνος, όταν παίζαμε στο Singles, δεν είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του γιατί ντρεπόταν. Μπήκε και την τελευταία χρονιά στο σίριαλ, δεν ήξερε κανέναν και μας αντιμετώπιζε, όχι μόνο εμένα, αλλά και τους άλλους με έναν περίεργο σεβασμό”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο “ΟΚ!”

Ο γιος της Αλέξανδρος μοιάζει περισσότερο στον Μάριο ή στην ίδια;
 ”Ο Μάριος μου λέει ότι είναι ίδιος εγώ. Πιστεύει ότι έχει πάρει τη φυσιογνωμία και τις εκφράσεις μου. Από τον Μάριο, πάντως έχει πάρει το πείσμα”, ανέφερε.

Πώς θα αντιδρούσε αν ο Πάνος της ζητούσε να κάνουνε παιδί;
 ”Δεν ξέρω, Δεν είναι κάτι που έχουμε κουβεντιάσει. Ελπίζω να του περνούσε γρήγορα, νομίζω ότι το κεφάλαιο παιδί έχει κλείσει για μένα.”

Τι αλλαγές παρατήρησε στον εαυτό της από τότε που μπήκε στη ζωή της ο Πάνος;“Είμαι πιο θετική, Μέχρι τώρα ήμουν απελπιστικά ρεαλίστρια και έβλεπα πολύ έντονα τις κακές πλευρές των ανθρώπων… Αν έχεις στο πλευρό σου κάποιον που έχει ροπή στη μαυρίλα, είναι λογικό να εμφανίζεις τις σκοτεινές πλευρές. Δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που είναι χαρούμενοι με το τίποτα. Ο Πάνος είναι ένας από αυτούς”, δήλωσε.

Πως αντέδρασε όταν ο Πάνος έγραψε τραγούδι για εκείνη;
 ”Ομολογώ ότι εμένα αυτό το πράγμα με συγκλόνισε. Ένιωσα απίστευτη συγκίνηση, χαρά, ευτυχία. Και τώρα ακόμα, όταν πηγαίνω στο μαγαζί και τον ακούω να το τραγουδάει αισθάνομαι υπέροχα που ξέρω ότι το λέει για εμένα.”
Της λείπει η τηλεόραση; “Όχι, καθόλου .Και δεν το λέω αυτό επειδή φέτος δεν γίνονται παραγωγές…Δεν μπορεί να παίζουν κάθε χρόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Εδώ βαριέμαι εγώ σαν τηλεθεατής, δεν θα βαρεθούνε οι άλλοι. Άσε που νομίζω πια ότι οι περισσότεροι που κάνουμε τηλεόραση το κάνουμε από ανάγκη.”

www.dejavu.g

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More