♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιανουαρίου 2012

♪ Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου


Οι γνωριμίες είναι σαν το σαφάρι –μόνο που σε αυτό έχεις έμπειρους οδηγούς που ξέρουν τα κατατόπια και τους κινδύνους. Στον κόσμο των σχέσεων, ο μόνος οδηγός σου βρίσκεται κρυμμένος μέσα στο παντελόνι σου και σίγουρα θα σε οδηγήσει στη λάθος κατεύθυνση. Είτε είναι τρελή, της προσκολλήσεως, ριψοκίνδυνη ή νυμφομανής …με τους άλλους, δε σε νοιάζει γιατί είναι σκέτη κόλαση.
Πριν πέσεις στο λάκκο που σου σκάβει, μάθε ποιες είναι οι δέκα πιο επικίνδυνες γυναίκες που μπορεί να σε τραβήξουν μαζί τους στο βούρκο.
Aρ. 10 : Η γκόμενα βαρύμαγκας

Αυτό το επικίνδυνο αρπακτικό καταδιώκει οτιδήποτε περπατά και είναι πάντα τέρας σε ό,τι κι αν κάνει. Πίνει πολύ, παίρνει ναρκωτικά και μπλέκεται σε καυγάδες. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι «ξύνει τα νύχια της» για τσαμπουκά και παρασύρει κι εσένα με την άσχημη συμπεριφορά της. Θα προσέξεις ότι τα ραντεβού μαζί της ξεκινούν καλά και καταλήγουν απαίσια. Η ένταση θα κλιμακώνεται όσο εκείνη θα φωνάζει στο σερβιτόρο, θα πίνει μέχρι να κάνει εμετό και θα προσβάλλει τον πιο ηλικιωμένο άνθρωπο που υπάρχει στο μαγαζί ρωτώντας «Τι στο διάολο κοιτάς;» Είναι πολύ εύκολο να βρεις μια τέτοια γυναίκα, δύσκολο όμως να την ξεφορτωθείς.
Aρ. 9 : Το τέρας της ζήλειας

Αυτό το μανιώδες τέρας έχει πράσινα μάτια κι αποκαλύπτει το χρώμα τους όταν ένα άλλο θηλυκό βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Πεθαίνεις για τους τρόπους και το σώμα της, αλλά το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι σε κατηγορεί ότι φλερτάρεις με το κορίτσι που βρίσκεται στην ίδια παρέα με τη δική σας (και είναι η αδερφή σου), την ταμία στο super market (σου έδωσε τα ρέστα στο χέρι) και τη γυναίκα που σε γνώριζε με το όνομά σου στην τράπεζα (στην οποία δουλεύεις κι έχεις ταμπελάκι με το ονοματεπώνυμό σου). Το τέρας της ζήλειας δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σκηνή, την ίδια στιγμή που θα σε κατηγορεί για πολύ περισσότερα πράγματα, τα οποία δεν έχεις κάνει ποτέ. Πρόσεχε τον τρόπο με τον οποίο σου απολογείται, καθώς ξεκινά από το τηλέφωνο και ολοκληρώνεται στην κρεβατοκάμαρα.
Aρ. 8 : Η γκόμενα της …προσκολλήσεως

Όπως ο βόας στη ζούγκλα, έτσι και η γκόμενα «Uhu» θα ξεκινήσει ήσυχα και παραπλανητικά. Στην αρχή, σου παρουσιάζει τον καλύτερό της εαυτό. Έρχεται κοντά σου, σε φλερτάρει και γίνει αγριόγατα στο κρεβάτι, μέχρι να μην της τηλεφωνήσεις την επόμενη μέρα. Θα θέλει να είναι κοντά σου τόσο πολύ που θα νιώθεις να ασφυκτιάς. Δες τα σημάδια όταν η ευγενική της φύση μετατρέπεται σε κτητικότητα και έλεγχο. Ένα one night stand ήθελες να κάνεις και κοίτα που έφτασες. Όταν προσπαθήσεις να την αντιμετωπίσεις θα μετατραπεί και πάλι στο ευγενικό κορίτσι, μόνο και μόνο για να αρχίσει τα ίδια όταν καταλάβει ότι δεν της τηλεφωνείς κάθε μία ώρα.
Aρ. 7 : Το πορνίδιο

Σίγουρα έχει πολλές σεξουαλικές ικανότητες και όλο το λεκανοπέδιο το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Πιθανόν να τις εξασκεί και σε άλλους εκτός από εσένα. Η τσουλίτσα είναι ο χαμαιλέοντας της επικίνδυνης γυναίκας. Είναι ικανή να αλλάξει τους τρόπους της μόνο και μόνο για να σε παραπλανήσει στο ψέμα της. Τα σημάδια της αρχίζουν να γίνονται ορατά όταν οι ιστορίες που σου τσαμπουνάει είναι ανακόλουθες. Αναβάλλει τα ραντεβού σας γιατί θέλει να μείνει στο σπίτι ή το γραφείο, παρόλα αυτά δεν απαντά όταν της τηλεφωνείς. Με το πρώτο δείγμα τρέξε όσο πιο μακριά μπορείς γιατί είναι αρκετά ικανή να σε κρατήσει κοντά της.
Aρ. 6 : Η ιεραπόστολος

Αυτό το επικίνδυνο είδος σκοπό έχει να σε μεταλλάξει και να σε βάλει κάτω από την «ομπρέλα» της διαφώτισης. Έχει βρει τον πιο πρόσφατο και καλύτερο τρόπο για να τρώει, την καλύτερη θρησκεία για να πιστεύει και τον νεότερο τύπο MP 3 player. Και φυσικά θέλει να ακολουθήσεις κι εσύ τα νέα της πιστεύω. Είναι οξυδερκής, επίμονη και μπορεί να μεμψιμοιρεί και να παρακαλάει για να κάνεις κάτι. Οι ικανότητές της δεν είναι αναπόφευκτες παρόλα αυτά. Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι πρόκειται για έναν ιεραπόστολο που θέλει να σε αλλάξει και που προφανώς η μόνη στάση που θα γνωρίζει στο κρεβάτι θα είναι η ιεραποστολική.
Aρ. 5 : Η γκόμενα «ελεγκτής»

Θα εισχωρήσει σε κάθε πτυχή της ζωής σου με μόνο σκοπό να σου πει ότι αυτό που κάνεις, το κάνεις λάθος και θα πρέπει να ακολουθήσεις τη δική της μέθοδο. Είναι το λεγόμενο control freak. Σύντομα, θα πρέπει να οδηγήσεις με την ταχύτητα που θέλει εκείνη, να τρως ό,τι σου λέει εκείνη και να ντύνεσαι με ρούχα της επιλογής της. Τη στιγμή που είσαι έτοιμος να της πεις με ποιο τρόπο να πάει στον αγύριστο, κουδουνίζει τα λάφυρά της και σε δείχνει ότι πλέον είσαι αγκιστρωμένος. Η γκόμενα «ελεγκτής» ξεκινά κάνοντας διαφόρων ειδών προτάσεις και λίγο μετά, μαθαίνεις να υπακούς στις εντολές της και χάνεις τον έλεγχο.
Aρ. 4 : Η απελπισμένη

Λίγα είναι, ευτυχώς, τα πλάσματα εκείνα, στον κόσμο των σχέσεων, που μπορούν να θεωρηθούν απελπισμένα. Αυτός ο τύπος γυναίκας καταρρέει και παρασύρει κι εσένα μαζί της. Θα κάνει τα πάντα για να είναι σε σχέση. αλλά τίποτα δε θα είναι σωστό ώστε να καταφέρει να στεριώσει σε κάποια καλή. Η συγκεκριμένη βρίσκεται σχεδόν πάντα σε σχέση, προσπαθώντας όσο περισσότερο μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και νιώθει να ξεκουφαίνεται από το βιολογικό της ρολόι που χτυπά ασταμάτητα. Πρόσεχε γιατί θα κάνει αρκετές προσπάθειες να σε πείσει πόσο καλή ιδέα είναι μια εγκυμοσύνη, δίνοντάς σου στην ουσία το νόημα της τιποτένιας ζωής της. Τα σημάδια του αρπακτικού θα γίνουν ορατά όταν θα ακούσεις φράσεις όπως: «Δε χρειαζόμαστε προφυλακτικό» και «Μην ανησυχείς, έχω πάρει χάπι.»
Aρ. 3 : Η κυνηγός θησαυρού

Παρόλο που τα περισσότερα «αρπακτικά» κυνηγούν εσένα, ο χρυσοθήρας προτιμά να κυνηγά το πορτοφόλι σου. Αυτό το πανούργο πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τα γυναικεία στοιχεία της για σε δελεάσει, να σε σύρει στην έδρα της και να σου …ρουφήξει το μεδούλι. Όταν λοιπόν θα βρεθείς στο κρεβάτι της, μοιραία κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να πληρώνεις γι’ αυτό. Ξεκινά με το πληρώνεις κάθε δείπνο ή βραδινή σας έξοδο και συνεχίζει ζητώντας σου να συμμετέχεις στα έξοδα του δικού της σπιτιού που, σπάνια, περνάς τα βράδια σου. Θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι το κάνει για να δείχνει όμορφη στα μάτια σου (έχοντας ρεύμα και καλοριφέρ) κι όλα θα ξεκινήσουν από εκεί. Το πρώτο σημάδι θα έρθει μαζί με ένα φουσκωμένο λογαριασμό που θα σε βάλει να της πληρώσεις.
Aρ. 2 : Το κορίτσι δεν είναι του μπαμπά

Κανένα ταξίδι στον κόσμο των σχέσεων δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν περνούσε από τη ζωή σου αυτό το πλάσμα. Είναι γεμάτη μίσος και προσβλητικότητα εξαιτίας ενός άλλου άντρα: του πατέρα της. Μπορεί να φταίνε τα σχόλιά του για τον τρόπο ζωής της. Μπορεί να φταίει η αγκαλιά που δεν είχε ποτέ από εκείνον. Υπάρχει κάτι σχετικά με τον πατέρα της που μπορεί να την οδηγήσει στην τρέλα, ειδικά αν βρει κάτι σε σένα που να της τον θυμίζει. Μπορεί να γίνει σεξουαλικά επιθετική απέναντί σου ή υπερβολικά ερωτική. Δε θα το δεις να έρχεται και δε θα καταλάβεις το λόγο –αλλά θα γίνεις η συμπάθεια του μπαμπά και η παράνοια της κόρης.
Aρ. 1 : Η γκόμενα «κακό σπυρί»

Αν και είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου, θα σε θέλξει με τα σεξουαλικά της τερτίπια και το θανατηφόρο κορμί της. Μπορεί να κατάφερες να τη “ρίξεις”, όμως πρόκειται για πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Η σεξουαλικότητά της σε σαγηνεύει αλλά τα θέματα που έχει σε προκαλούν να κάνεις πίσω. Μπορεί να είναι τρελή, που προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο της εαυτό. Αλλά όταν αρχίσεις να βαριέσαι με τις βλακείες της, εμφανίζεται με ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή και εντελώς γυμνή, με αποτέλεσμα να σε τουμπάρει και πάλι. Αυτή, θα σε κάνει να μετανιώσεις που ζεις, αλλά πάντα θα βρίσκει τρόπο να σε «ρίχνει» με τα καμώματά της. Είναι μία χίμαιρα. Η ομορφιά της θα σε κάνει να χάσεις την κοινή αίσθηση και να μην ακούς τίποτα άλλο εκτός από το κάλεσμα της Σειρήνας.
Πηγή: menslounge.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More