♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιανουαρίου 2012

♪ Οι πιο παράξενοι νόμοι περί σεξ


Το «Δίκαιο» του Έρωτα
Το σεξ δεν είναι απλή υπόθεση κι αυτό το ξέρουν όλοι. Κάποιες χώρες βέβαια κλέβουν την παράσταση στον τομέα αφού είτε λόγω εθίμων είτε λόγω… απλής τρέλας έχουν θεσπίσει νόμους σχετικά με την ερωτική συνεύρεση, οι οποίοι φαντάζουν τουλάχιστον σουρεαλιστικοί.
Διαβάστε μερικούς από τους πιο παράξενους νόμους περί σεξ:
- Στον Λίβανο η κτηνοβασία είναι επιτρεπτή αρκεί το ζώο να είναι του αντίθετου φύλου.
- Στο Hong Kong μια απατημένη σύζυγος διατηρεί το δικαίωμα να σκοτώσει τον «άτακτο» άντρα της αν τον πιάσει στα πράσα. Ο μόνος περιορισμός είναι να το κάνει με τα γυμνά της χέρια και όχι με κάποιο όπλο. Όσο για την ερωμένη, σύμφωνα με τον νόμο αυτή μπορεί να τη σκοτώσει με τον τρόπο της αρεσκείας της.
- Σε πολλές ισλαμικές χώρες η κτηνοβασία είναι απολύτως νόμιμη αρκεί κάποιος να μη φάει το ζώο με το οποίο συνευρέθηκε.
- Στο κρατίδιο Guam απαγορεύεται στις γυναίκες να παντρευτούν αν είναι παρθένες. Πολλές οικογένειες προσλαμβάνουν έναν «επαγγελματία» του τομέα προκειμένου να απαλλάξουν την κόρη τους από το… βάρος.
- Στο Μπαχρέιν απαγορεύεται στους άντρες γυναικολόγους να κοιτούν απευθείας σε γυναικεία γεννητικά όργανα. Έτσι λοιπόν όλοι χρησιμοποιούν καθρέφτη για να εργαστούν.
- Στην επαρχία Cali της Κολομβίας ισχύει ένας νόμος που κάθε γαμπρός θα έβρισκε ανεκδιήγητο. Εκεί, οποιοδήποτε νεόνυμφο ζευγάρι υποχρεούται να περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου του παρέα με την… πεθερά της νύφης!
- Στην Ινδονησία οποιοσδήποτε πιαστεί στα πράσα εν ώρα αυνανισμού… αποκεφαλίζεται.
- Τέλος, στη Βολιβία έχουν θεσπίσει έναν πολύ περίπλοκο νόμο, ο οποίος υπαγορεύει –πολύ συγκεκριμένα- πως σε ένα σεξουαλικό τρίο απαγορεύεται να συμμετέχουν μάνα και κόρη. Παρόλα αυτά επιτρέπεται στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να πάει με την καθεμία ξεχωριστά.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More