♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

3 Φεβρουαρίου 2012

♪ Ενοτητα:Σχεσεις-ερωτας-γυναικα:Ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερη για να παντρευτώ;

Ανάλογα με την εποχή, αλλάζουν τελείως οι συνθήκες και κατά συνέπεια και το αποτέλεσμα που θα έχει η τελετή σας. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι γάμοι λαμβάνουν χώρα τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα να εξαρτώνται πολλά από τη συγκεκριμένη επιλογή.
Ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερη για να παντρευτώ;

Ανάλογα με την εποχή, αλλάζουν τελείως οι συνθήκες και κατά συνέπεια και το αποτέλεσμα που θα έχει η τελετή σας. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι γάμοι λαμβάνουν χώρα τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα να εξαρτώνται πολλά από τη συγκεκριμένη επιλογή.

Αν είναι καλοκαίρι και ο γάμος γίνει νωρίς το απόγευμα, οι προσκαλεσμένοι κινδυνεύουν από θερμοπληξία, ενώ το μακιγιάζ των γυναικών –και φυσικά το δικό σας- λιώνει σαν καλοζεσταμένη κουβερτούρα. Ο φωτισμός βέβαια είναι ιδανικός, εν αντιθέσει με τους νυχτερινούς γάμους όπου κάνει περισσότερη δροσιά, έως και κρύο το χειμώνα, αλλά ο φωτισμός δεν είναι καθόλου φυσικός και για να βγουν καλές φωτογραφίες χρειάζεται μονίμως φλας.

Γι' αυτό θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά τις προτεραιότητές σας και να αποφασίσετε τι θέλετε. Αν παντρεύεστε καλοκαίρι και θέλετε πάνω απ' όλα να είναι άνετα οι καλεσμένοι, θα πρέπει να κάνετε τον γάμο το βράδυ ώστε να έχει πέσει λίγο η θερμοκρασία. Αν όμως είστε τελειομανείς και θέλετε οι φωτογραφίες σας να είναι φυσικές, θα πρέπει να τον κάνετε απόγευμα και απλώς να ενημερώσετε τους καλεσμένους να φέρουν και καμιά βεντάλια μαζί τους.

Αν από την άλλη παντρεύεστε χειμώνα, τα πράγματα είναι πιο εύκολα καθώς δεν έχετε ην ενοχλητική ζέστη να σας περιορίζει τις επιλογές και το μόνο που πρέπει να διαλέξετε είναι αν θέλετε να προλάβετε το φυσικό φως ή να κάνετε όλη την τελετή υπό τα λαμπερά φώτα της νύχτας.
phgh http://www.queen.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More