♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

1 Μαρτίου 2012

♪ Σχεσεις: Αληθειες και μυθοι που υπάρχουν για τις γνωριμιες και τις σχεσεις γενικότερα για ανδρες και γυναικες – Είναι ώρα να ξεκαθαρίσουν

Γύρω από τις σχεσεις, τις γνωριμιες και τα ραντεβου υπάρχουν πολλοί μύθοι που δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικά αλήθεια ή όχι. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε αυτούς τους μύθους και τις συγκλονιστικές αλήθειες που σχετίζονται έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες σχεσεις δίχως ταμπου και φοβους. Δείτε τι έχουν δείξει πρόσφατες έρευνες για να ξέρετε πού βαδίζετε. 


Πρώτος μύθος: Οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που ντύνονται προκλητικά
Αλήθεια: Δεν είναι αλήθεια ότι πρέπει να δείχνετε πολλά στους άνδρες.



Ορισμένες έρευνες και μελέτες που διεξήχθησαν με θέμα τι προσελκύει τους άνδρες, εκείνο που θέλουν να αποκαλύπτετε είναι μόνο το 40 τοις εκατό του σώματος για να τους προσελκύσετε με θετικό τρόπο. Προσέξτε μην το παρακάνετε.






Δεύτερος μύθος: Κάνετε μια κίνηση, εάν σας αρέσει ένας άνδρας
Αλήθεια: Αυτό δεν θα τον εντυπωσιάσει γιατί πηγαίνετε κατευθείαν στο στόχο και δεν αφήνετε κανένα μυστήριο γύρω σας, για να τον προσελκύσετε.
Στέλνοντας διακριτικά μηνύματα ότι σας αρέσει είναι αρκετό. Χαμογελάστε του ή προσελκύστε τον με όμορφο βλέμμα και κλεφτές ματιές και περιμένετε από αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση.
 
Τρίτος μύθος: Μιλήστε για κοινά ενδιαφέροντα όταν βγείτε έξω ένα ραντεβού
Αλήθεια: Η συζήτηση κοινών ενδιαφερόντων είναι μια απαραίτητη προσπάθεια.
Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να μιλήσετε όπως προσωπικές εμπειρίες, χόμπι και πολλά περισσότερα. Μιλώντας για ενδιαφέροντα πράγματα και συναρπαστικά τείνει να αυξάνει το επίπεδο της ντοπαμίνης στον ανθρώπινο εγκέφαλο όπου διαχέονται ευχάριστα συναισθήματα σε όλο το σώμα. Αυτό με τη σειρά του αναπτύσσει το πάθος και το ενδιαφέρον τόσο στη συνομιλία όσο και στο άλλο πρόσωπο.

Τέταρτος μύθος: Δείξτε ότι ακολουθείτε υγιεινή διατροφή όταν καταναλώνετε τρόφιμα χαμηλά σε θερμίδες
Αλήθεια: Αυτό μπορεί να φανεί πολύ τυπικό για ένα άντρα.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα και μελέτη έχει αποδειχθεί ότι στους άνδρες αρέσουν γυναίκες που μπορούν να τρώνε κανονικό φαγητό σαν και αυτούς. Οπότε ελέγξτε πρώτα τι τρώει εκείνος για να μην νιώσει άσχημα αν είναι πολύ διαφορετικό το δικό σας φαγητό από το δικό του.

Πέμπτος μύθος: Τα μάτια σας είναι που προσελκύουν έναν άνδρα, έτσι πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα τονίσετε και να τα ομορφύνετε
Αλήθεια: Αυτό μπορεί να αληθεύει σε ένα ορισμένο βαθμό.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Μελέτες και έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι περισσότεροι άνδρες ελκύονται περισσότερο από γυναίκες που έχουν ωραίο σώμα. Τα ελκυστικά μάτια έρχονται δεύτερα.

Έκτος μύθος: Γίνετε πρώτα φίλοι
Αλήθεια: Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να γίνουν φίλοι με το αγόρι που βγαίνουν προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.
Ωστόσο, το να είστε φίλοι με το πρόσωπο που βγαίνετε θα έχει σαν αποτελέσματα πολλές επιπλοκές. Όπως να παραμείνετε για πάντα φίλοι και να μην του κινήσετε το ερωτικό ενδιαφέρον τελικά, ενώ ήταν αυτό ο αρχικός σας στόχος.
Έβδομος μύθος: Κάντε όσες ερωτήσεις μπορείτε σε ένα ραντεβού
Αλήθεια: Αυτό θα κάνει το άνδρα να νομίζει ότι είστε τρελές ή όχι του κάνετε ανάκριση.
Θυμηθείτε πως βρίσκεστε σε ραντεβού, δεν του παίρνετε συνέντευξη. Αντίθετα θα πρέπει να συζητήσετε για συναρπαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα που θα ενδιαφέρουν και θα συμμετέχετε και οι δυο από κοινού. Θα επωφεληθείτε περισσότερο έτσι.
Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από τα ραντεβού. Είναι επιτακτικό να μάθετε αυτούς τους μύθους και τις αλήθειες. Αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αναστολές και τους ενδοιασμούς που είχατε στην καρδιά σας για να βγείτε ένα ραντεβού ή να κάνετε μια σχέση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό επίσης θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη σχέση. 




Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More