♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

17 Μαρτίου 2012

♪ Νεα διαφημιση εταιρειας κινητης τηλεφωνιας-Ο Κίτσος, η Τασούλα, ο Σαλέας . . . Tragic Ο Κίτσος επιμένει με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο γιατί εκτός των άλλων έχει και «απλικαίισιο» και στο τέλος βγαίνει κερδισμένος, καθώς η Τασούλα ενδίδει αναγνωρίζοντάς του τον τίτλο του «τσεκ μασίν».


altΜετά από τον "Ομορφάντρα", η νέα κορυφαία διαφήμιση στην Ελληνική τηλεόραση είναι γεγονός! Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, που στην διαφήμιση ονομάζεται "Κίτσος" και η "Τασούλα", είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζεί σε ένα χωριό της επαρχίας. Οι κορυφαίες στιγμές της διαφήμισης, είναι ο χορός του Κίτσου, όταν τραγουδάει το άσμα "Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες", το καινούριο τραγούδι που ερμηνεύει ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Σαράντης Σαλέας και η ατάκα της Τασούλας που τον χαρακτηρίζει "You are a check machine"...! 
Με ένα κλασικό «βουκολικό» ρομάντζο, λανσάρει η Spot JWT τη νέα υπηρεσία «έλεγχος χρήσης» της Vodafone.
Σύμφωνα με το στόρι, ο Κίτσος πολιορκεί την Τασούλα η οποία δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται άμεσα. Ο Κίτσος επιμένει με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο γιατί εκτός των άλλων έχει και «απλικαίσιο» και στο τέλος βγαίνει κερδισμένος, καθώς η Τασούλα ενδίδει αναγνωρίζοντάς του τον τίτλο του «τσεκ μασίν». Με ρεαλισμό, χιούμορ, αυθεντικές ερμηνείες και όμορφα πλάνα της ελληνικής υπαίθρου, η καμπάνια συνδυάζει την ενημέρωση για τη νέα υπηρεσία της Vodafone με μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Η ταινία γυρίστηκε στη Βοιωτία με σκηνοθέτη τον Πλάτωνα Ανδρονίδη από την Movielab.


Όταν οι διαφημιστές έχουν κέφια... "κεντάνε". Έτσι μετά την πρώτη εκδοχή του "ομορφάντρα" της Cosmote ήρθε η Vodafone να πάρει τη "ρεβάνς". Ο Κίτσος και η Τασούλα
κλασσικές cult φιγούρες στο παραδοσιακό ελληνικό χωριό, κάνουν θραύση. Η ατάκα "Tragic" της Τασούλας σε συνδυασμό με την ερμηνεία του Κίτσου... κάνουν πάταγο. Την επιτυχία συμπληρώνει ο Σαράντης Σαλέας.
Μόλις η διαφήμιση έπαιξε το YouTube γέμισε με βίντεο τόσο από το σποτάκι, όσο και από το άγνωστο σε πολλούς μέχρι σήμερα τραγούδι του Σαράντη, "Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες".







εδω η διαφημιση





εδω το τραγουδι




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More