♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

30 Απριλίου 2012

♪ Σε… ρυθμούς Μουντιάλ!

Σε… ρυθμούς Μουντιάλ!



Η Ρενάτα Μολινάρο βάζει στο κλίμα τους πάντες για αυτά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Σύμφωνοι! Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας για το 2014, αργεί ακόμα και μπροστά μας έχουμε ακόμα πολύ σημαντικά γεγονότα όπως είναι το EURO 2012 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο.

Ωστόσο, έχουμε παραμελήσει αρκετά το Μουντιάλ που είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ποδοσφαίρου. Για αυτό το λόγο, έρχεται η Ρενάτα Μολινάρο. Η Βραζιλιάνα χορεύτρια δεν θα μπορούσε να μην έχει το τέλειο σώμα που έχουν οι περισσότερες συμπατριώτισσές της.

Με την παρουσία της, ο τουρισμός το καλοκαίρι του 2014, αναμένεται να αυξήσει στη Βραζιλία. Αυτή την περίοδο, κάνει σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση της Βραζιλίας, καθώς είναι χορεύτρια στην εκπομπή «Πανικός». Γιατί λέγεται έτσι η εκπομπή; Οι απαντήσεις στο παρακάτω βίντεο, όπου τον χορό ανοίγει η Ρενάτα και ακολουθούν και άλλες εντυπωσιακές Βραζιλιάνες!


http://www.onsports.gr/Cheerleaders/item/205677-Se-rythmoys-Moyntial


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More