♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

30 Απριλίου 2012

♪ H 17χρονη (πλέον) Ήβη Αδάμου, -Η νέα πριγκίπισσα της ποπ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ





H 17χρονη (πλέον) Ήβη Αδάμου γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993. Έχει Κυπριακή καταγωγή.ΗΉβη Αδάμου, η παίκτρια που πιθανότατα θυμάσαι πιο έντονα από το περσινό «Χ-factor», δεν τα έχει παρατήσει όλα για μια καριέρα στη σόουμπιζ. δε χρειάζεται: η σόουμπιζ έρχεται ολοταχώς προς το μέρος της.
«Η μητέρα μου ήταν αυτή που πρώτη αντιλήφθηκε το ότι η μουσική ξυπνάει κάτι μέσα μου. Ήμουν εννιά χρονών όταν μου πρότεινε να πάμε σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού. Κάτι διέκρινε επάνω μου, φυσικά. Θυμάμαι πως οι διαγωνιζόμενοι ήταν παιδιά και έφηβοι διαφόρων ηλικιών, κι εγώ ήμουν από τους μικρότερους. Είχα πάει αρκετά καλά, έφτασα στην πρώτη τριάδα νομίζω, αλλά δεν είχα ακόμα ξεκινήσει ούτε φωνητική, ούτε θεωρία και πιάνο» μου λέει.
Η περίπτωση της Ήβης είναι άλλη μια περίπτωση «το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά...». «Η πλευρά της μητέρας μου, η οποία είναι από τη Βουλγαρία, θα έλεγα πως έχει αρκετά μουσικά ταλέντα. Ο παππούς μου έπαιζε ακορντεόν, ενώ η γιαγιά μου είχε φοβερή φωνή, αλλά εκείνες τις εποχές δεν είχε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με το τραγούδι. Η μητέρα μου όταν ήταν μικρή τραγουδούσε σε συγκρότημα – χάρη σε αυτό γνώρισε και τον μπαμπά μου, όταν ήρθε για λάιβ στην Κύπρο με το γκρουπ». Ο γάμος και τα τρία κορίτσια (η Ήβη είναι η μεσαία, η μεγαλύτερη είναι 19 χρονών και σπουδάζει δημοσιογραφία και η μικρότερη μόλις 10) κράτησαν τη μαμά της Ήβης μακριά από τη μουσική καριέρα (σήμερα είναι υπεύθυνη σε κοσμηματοπωλείο), αλλά πολύ κοντά στην οικογένειά της. Εκείνη ουσιαστικά πήρε την απόφαση να στείλει την υποψηφιότητα της Ήβης στο XFactor. «Βλέπαμε τη διαφήμιση για τις συμμετοχές και είχα πει στους δικούς μου πως θα μου άρεσε να πάω. Δε θα τολμούσα, όμως, ποτέ να δηλώσω συμμετοχή. Η μητέρα μου, η αδερφή μου και η νονά μου ήταν αυτές που τηλεφώνησαν. Μου το αποκάλυψαν μετά και θυμάμαι ότι είπα από μέσα μου “Οχ, θεέ μου! Και τώρα τι;”».
Άλλωστε, ο Ρουβάς είναι ένας από τους ανθρώπους που την υποστήριξαν στο X-Factor. «Το ωραίο στον Σάκη είναι πως πραγματικά είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν είναι ότι το παίζει, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Γενικά, μας βοηθούσε όλους on και off camera, όταν το πίστευε μας υποστήριζε παίρνοντας θέση ακόμα και απέναντι στους κριτές». Από τότε ξανασυναντήθηκαν στα βραβεία του Mad. «Ένιωσα πραγματικά υπέροχα όταν συνειδητοποίησα ότι συμμετείχα μαζί με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας!»
Με την ίδια προσγειωμένη λογική της αντιμετώπισε και την πρόταση να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον: «Η Γιουροβίζιον θα έχει άλλον αέρα, και σίγουρα θα είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είχα μια πρόταση, αλλά όσο έχω το σχολείο δε θα μπορέσω να το κάνω πραγματικότητα».
Όσο για τα πιο προσωπικά της, επειδή το φαν κλαμπ της σίγουρα ενδιαφέρεται να μάθει, η Ήβη ούτε είχε ούτε έχει αγόρι. «Όχι, δεν έχει να κάνει με τα μαθήματα και τη δουλειά. Αυτά, αν είναι να έρθουν, θα έρθουν. Μέχρι τώρα δεν έτυχε. Γενικώς, πάντως, πιστεύω ότι, αν είναι να την πάθω, θα την πάθω πολύ άσχημα».
Περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More