♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

8 Μαΐου 2012

♪ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια Από 6/5 έως 12/5 -

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ΖώδιαΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σύστημα αξιών σας. Γενικότερα, μέσα στο μήνα που ακολουθεί, αναμένονται γεγονότα που θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αυτοκριτικής για το τι είναι για εσάς σημαντικό, για το ποιες είναι οι πραγματικές αξίες, για το πώς πρέπει να κινηθείτε προκειμένου να εξασφαλίσετε πόρους.
Στις επιδράσεις της Πανσελήνου πρέπει να προσθέσουμε και τη σύνοδο Ηλίου – Δία, η οποία μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον πειρασμό του εύκολου χρήματος ή, ανάλογα με το επίπεδο της συνειδητότητάς σας, να σας βάλει στη διαδικασία να δομήσετε ένα πιο συμβατό προς τους φυσικούς νόμους σύστημα αξιών.
Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να απελευθερώνει «ηλεκτρικές ενέργειες» λόγω νεύρων ή κακής διαχείρισης του θυμού σας. Προσπαθήστε να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γιατί θα έχετε την τάση να γίνεστε επαναστάτες χωρίς αιτία.
Κρατάμε το καλό: Θετικό παράγοντα για τα ραντεβού σας αποτελεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που δεν αποκλείει να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Επίσης το ίδιο τρίγωνο είναι εξαιρετικό για όσους θέλετε να αναλάβετε ευθύνες στην προσωπική σας ζωή και να δεσμευτείτε για τα καλά.
ΤΑΥΡΟΣ
Η υπερ-Σελήνη, Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας, γεγονός που πιθανώς να σας θορυβεί. Ωστόσο, σημασία έχει το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και τι είναι αυτό που θα καθρεπτίσετε στους άλλους. Αυτή η Πανσέληνος σας ευαισθητοποιεί περισσότερο, φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που ίσως να ήταν καταχωνιασμένα στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου σας, επειδή προσπαθούσατε να αποφύγετε και -ως εκ τούτου- ανοίγει το φάκελο «ανασφάλειες». Αν αρχίσετε να ανακυκλώνετε τις φοβίες σας, θεωρώντας ότι οι άλλοι θα σας βλάψουν ή θα σας απορρίψουν μπορεί, να γίνετε αμυντικοί – επιθετικοί (αυτά πάνε σετ), οι άλλοι να νιώσουν αυτή την ενέργεια και να γίνουν με τη σειρά τους αμυντικοί – επιθετικοί απέναντί σας, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι αρχικές σας ανασφάλειες λόγω της συμπεριφοράς σας. Αν, όμως, διαχειριστείτε πιο ψύχραιμα τη συναισθηματική σας υπερχείλιση, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο ζώδιό σας θα αποβεί πολύ βοηθητική, αν χρησιμοποιήσετε τη λαμπρότητα της όψης για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και όχι τον εγωισμό σας.
Προσέχετε για να έχετε: Μπορεί να σας πιάσει μια κρίση για υπερβολές, η οποία μπορεί να σας κοστίσει είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Προσπαθήστε να μετριάζετε τις παρορμήσεις σας.
Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι θετικό για τις οικονομικές σας δοσοληψίες και για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε έναν ευαίσθητο άξονα του ζωδίου σας, στους οίκους δωδέκατο – έκτο. Να είστε πιο προσεκτικοί στη δουλειά σας και, αν συμβεί κάποια παρεξήγηση, μην τα παίρνετε όλα προσωπικά, ώστε να μην μπερδέψετε τα συναισθήματα με τον επαγγελματισμό. Επίσης, να τρέφεστε καλύτερα και να προσέχετε την υγεία σας γιατί, αυτές τις μέρες, θα είστε πιο ευάλωτοι σε τέτοια θέματα.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι εξαιρετικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα για το σπάνιο είδος Διδύμων που θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες μιας δέσμευσης και να εστιαστείτε στο ένα και μοναδικό ταίρι. Γενικότερα, η όψη αυτή, εκτός του γεγονότος ότι έτσι κι αλλιώς είστε ευνοημένοι στον έρωτα λόγω Αφροδίτης, προσθέτει μια χροιά σοβαρότητας στις καταστάσεις που σας συμβαίνουν γι αυτό δεν αποκλείεται κάποιοι αδέσμευτοι να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας βάλει για τα καλά στο πλαίσιο της σχέσης και μάλιστα πολύ γρήγορα για τα δικά σας στάνταρ.
Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης σχηματίζει μία όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό, η οποία μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και μάλιστα με έναν εκρηκτικό τρόπο, αρνητικά συναισθήματα ή τραυματικές εμπειρίες που σχετίζονται με την οικογένειά σας.
Κρατάμε το καλό: Οι μέρες είναι καλές για να προωθήσετε νέες, πρωτοποριακές ιδέες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα των ερώτων, των φιλιών, των στόχων, των συλλογικών δραστηριοτήτων σας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για εσάς είναι το αισθηματικό μοτίβο της ζωής σας, του οποίου η μελωδία έχει χάσει την αρμονία της την τελευταία διετία. Με την Πανσέληνο θα είστε συναισθηματικά υπερχειλισμένοι, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι σπάνιο για εσάς. Απλά τονίζει τον πραγματικό σας εαυτό. Αν δεν μετατρέψετε τον συναισθηματισμό σας σε γκρίνια και απαιτήσεις κι αν δεν αρχίσετε τους χειρισμούς, αυτή η Πανσέληνος θα λειτουργήσει θετικά για τις αισθηματικές σας υποθέσεις.
Η σύνοδος του Ήλιου και του Δία στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι προσφέρει γόνιμο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αυτές οι μέρες είναι θετικές και για τις συλλογικές σας δραστηριότητες.
Προσέχετε για να έχετε: Να είστε πολύ προσεκτικοί, όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα γιατί είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα.
Κρατάμε το καλό: Οι μέρες προσφέρονται για να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι ή, γενικότερα, να φροντίσετε για το σπίτι, την αυλή, τη βεράντα σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πιο ευχάριστο που θα σας τονώνει ψυχολογικά.
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος θα προκαλέσει εντάσεις, καθώς επηρεάζει τον άξονα της καριέρας και της οικογένειας. Δεν αποκλείεται να υπερευαισθητοποιηθείτε λόγω κάποιων καταστάσεων που πιθανώς να συμβούν στην οικογένεια ή να θυμηθείτε εμπειρίες που σας αναστατώνουν συναισθηματικά. Στον τομέα της καριέρας τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα, αφού ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με το Δία γι αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες δουλειάς και κοινωνικής καταξίωσης. Ωστόσο, επειδή ο ενθουσιασμός σας και η ανάγκη σας να ξεχωρίσετε μπορεί να σας ρίξουν σε παγίδες, πρέπει να σκέφτεστε πολύ καλά την κάθε σας κίνηση, να μην πιέζετε τις καταστάσεις και να κάνετε πολύ μελετημένες κινήσεις.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι ευνοϊκό για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε εποικοδομητικά ραντεβού με άτομα ισχύος και να βάλετε νέους στόχους.
Προσέχετε για να έχετε: Μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση οικονομικού χαρακτήρα και αποφύγετε τις ακριβές αγορές γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα που, αν σας βρουν εντελώς απροετοίμαστους, θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Κρατάμε το καλό: Οι φίλοι συμπαρίστανται σε κάθε σας πρόβλημα. Επίσης, αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να κάνετε καινούργιες φιλίες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος ξυπνά τη διάθεσή σας για ταξίδια, στα οποία εκτός όλων των απολαύσεων απ' αυτά, δεν αποκλείεται να απολαύσετε και ερωτικές χαρές. Εκείνο που πρέπει να προσέχετε είναι οι συνδιαλλαγές σας, καθώς μπορεί να προγραμματίσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού και να πάτε φορτισμένοι συναισθηματικά, δημιουργώντας μία εικόνα που δεν είναι σωστή για εσάς. Παράλληλα η σύνοδος του Δία με τον Ήλιο στο ένατο ηλιακό σας σπίτι ευνοεί τους μαθητές, τους σπουδαστές, όσους επιμορφώνεστε ή διδάσκετε, καθώς επίσης και οποιαδήποτε δραστηριότητά σας σχετίζεται με το εξωτερικό.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα ανταμείψει όσους έχετε κουραστεί πολύ για την καριέρα σας, καθώς αναμένονται επιτυχίες που θα σας εδραιώσουν και θα αυξήσουν τη φήμη σας.
Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, πραγματοποιεί όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό, γεγονός που εντείνει την κυκλοθυμία σας και μπορεί να σας κάνει υπέρ του δέοντος νευρικούς. Προσπαθήστε να ελέγχετε τα νεύρα σας γιατί μπορεί να κάνετε μοιραία λάθη, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή.
Κρατάμε το καλό: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται, γεγονός που θα σας αναζωογονήσει.
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας. Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να συμβούν καταστάσεις που θα σας ευαισθητοποιήσουν και θα σας βάλουν στη διαδικασία να ενισχύσετε ή να αναθεωρήσετε το σύστημα των αξιών σας. Η Πανσέληνος σας καλεί να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι αληθινές αξίες και πόσο σημαντικά είναι αυτά που κατέχετε και θεωρείτε δεδομένα. Επίσης, δεν αποκλείεται να εγείρει ανασφάλειες, επειδή θα σας κάνει υπέρμετρα συναισθηματικούς γι' αυτό θα θέλετε να πάρετε περισσότερες επιβεβαιώσεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πιέζετε τους άλλους και ιδιαίτερα το ταίρι σας για να σας επιβεβαιώνει γιατί μπορεί να επαναστατήσει.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι θετικό για τους Ζυγούς που θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δεσμευτείτε σε μία σχέση, να παντρευτείτε ή να κάνετε μία σημαντική συνεργασία.
Προσέχετε για να έχετε: Μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος σας κι, αν δεν φυλάτε τα νώτα σας, να γίνει η αφορμή για να ανατραπούν κάποια σχέδιά σας. Επίσης, να προσέχετε την υγεία σας που είναι ευάλωτη σε αλλεργίες, εμπύρετες αδιαθεσίες, μολύνσεις.
Κρατάμε το καλό: Η σύνοδος του Ηλίου με το Δία στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι είναι θετική για να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς, να διεκπεραιώσετε κληρονομικές υποθέσεις, να καλύψετε υποχρεώσεις προς τράπεζες ή δημόσιο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το υπέρ-φεγγάρι θα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Πανσέληνος πολλών μεγατόνων που θα σας ευαισθητοποιήσει πάρα πολύ και θα είστε συναισθηματικά υπερχειλισμένοι. Το τι θα συμβεί, τι αντίκτυπο θα έχει αυτός ο συναισθηματισμός σας στις σχέσεις σας, εξαρτάται από το αν είστε σε θέση ή όχι να κάνετε μια καλή και ψύχραιμη διαχείριση των συναισθημάτων σας. Η ζήλια, η καχυποψία, η αίσθηση ότι οι άλλοι μπορεί να σας πληγώσουν, δεν είναι σπάνια συναισθήματα για εσάς. Αν, όμως, τώρα δεν μπορείτε να τα ελέγξετε, είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε μοιραία λάθη, ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις.
Η σύνοδος του Ήλιου και του Δία στον Ταύρο, είναι πολύ βοηθητική, ιδιαίτερα για τις εμπορικές και, γενικότερα, επαγγελματικές σας συναλλαγές. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε κάποια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, να είστε σε ετοιμότητα να «αρπάξετε τον ταύρο από τα κέρατα».
Προσέχετε για να έχετε: Η όψη 150 μοιρών του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει κάποιες εκρηκτικές καταστάσεις, εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα σε χώρους ομαδικών δραστηριοτήτων ή με κάποιους φίλους σας.
Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι με τον Κρόνο είναι θετικό για να προβείτε σε οικονομικούς διακανονισμούς με εφορία, δημόσιο, τραπεζικούς οργανισμούς καθώς επίσης και να διεκπεραιώσετε κληρονομικές εκκρεμότητες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα έκτου – δωδεκάτου γι αυτό πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις στη δουλειά σας και να μην αφήνετε τους συναισθηματισμούς να γίνονται η πυξίδα σας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για θέματα καθαρώς επαγγελματικά. Καλό θα ήταν να πάτε κόντρα στην τάση σας να υπερβάλλετε στην κατανάλωση ποτού ή φαγητού και, αντιθέτως, να αρχίσετε μία αποτοξίνωση.
Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στον Ταύρο εγκυμονεί ευκαιρίες στη δουλειά. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη, να είστε σε ετοιμότητα να ξεπεράσετε την τάση σας για τεμπελιά και χαλαρούς καφέδες που σας προκαλεί και να εστιαστείτε στους στόχους σας.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι εξαιρετικό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες μιας ουσιαστικής δέσμευσης, να δώσετε όρκους αγάπης, κλπ, οι μέρες αυτές είναι καταπληκτικές. Επίσης προσφέρονται για υπογραφές συμβολαίων και συνεταιρισμούς.
Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη από την Παρθένο να σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό, πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας στο χώρο της καριέρας γιατί δεν αποκλείεται να ξεσπάσει θύελλα εν μέσω ηρεμίας.
Κρατάμε το καλό: Η άνοιξη σας πιάνει για τα καλά και ανανεώνεστε καθώς οι περισσότεροι βάζετε περισσότερο έρωτα στην καθημερινότητά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα πέμπτου – ενδεκάτου σας που σχετίζεται με τους έρωτες, τη δημιουργικότητά σας, τους φίλους, τους στόχους, τις συλλογικές σας δραστηριότητες. Μολονότι, εκ του χαρακτήρα σας, είστε ψύχραιμοι τύποι, αυτές τις μέρες θα είστε πιο ευαισθητοποιημένοι, πιο συναισθηματικοί και μάλλον αυτό θα αποβεί υπέρ σας, ιδιαίτερα στον έρωτα που φαίνεται ότι επιφυλάσσει πολλές χαρές και ευχάριστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι φίλοι δεν αποκλείεται να σας επιφορτίσουν συναισθηματικά αλλά αυτό θα συντελέσει στο να δεθείτε ακόμη περισσότερο.
Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου και του Δία στον Ταύρο υπογραμμίζει τα καλά μηνύματα στον ερωτικό τομέα. Ωστόσο, αν θέλετε να πάρετε ό,τι καλύτερο μπορεί να σας δώσει, αξιοποιείστε αυτές τις μέρες για να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και να κάνετε το ταλέντο σας επάγγελμα.
Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ουρανό στον Κριό να σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Άρη, δεν αποκλείονται οι εντάσεις στο σπίτι.
Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι καλό για να εδραιώσετε μία καλύτερη κατάσταση στη δουλειά, να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος του Μάη γίνεται στα ζώδια που συνδέονται με τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας. Η παγίδα που υπάρχει και πρέπει να αποφύγετε, είναι ότι θα έχετε την τάση να βάζετε μεγαλύτερες δόσεις συναισθήματος σε θέματα καριέρας με αποτέλεσμα να «θολώνει» η κρίση σας. Επίσης, αρκετοί Υδροχόοι, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να απέχετε από τις δουλειές σας για να βρίσκεστε με το ταίρι σας ή με αυτούς από τους οποίους αντλείτε συναισθηματικές επιβεβαιώσεις. Όπως αντιλαμβάνεστε, όλα αυτά είναι καλά, αρκεί να μη χάσετε το μέτρο και επιβαρύνετε τη θέση σας στη δουλειά.
Με τον Ήλιο και το Δία να σχηματίζουν σύνοδο στον Ταύρο, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τη δέσμευση, τη δημιουργία οικογένειας ή το μεγάλωμα της οικογένειας.
Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη από την Παρθένο να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και 150 μοιρών με τον Ουρανό, καλό θα ήταν να μην προβείτε σε διακανονισμούς και, γενικότερα, να αποφύγετε τις σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες.
Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι καταπληκτικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αν έχετε γνωρίσει το άτομο με το οποίο θέλετε να κάνετε την υπέρβαση και να δεσμευτείτε για τα καλά.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα ζωδιακό άξονα που «βλέπει» με θετική όψη το δικό σας, οπότε δεν εγκυμονεί ιδιαίτερα προβλήματα. Αν είστε προσεκτικοί στα ραντεβού σας και, γενικότερα, στις κοινωνικές σας συναναστροφές και δεν βάζετε μεγάλες δόσεις συναισθήματος εκεί που δεν πρέπει, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα.
Προσοχής χρήζει ο Άρης από την Παρθένο, ο οποίος σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον εκρηκτικό Ουρανό και μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά ξεσπάσματα και εντάσεις στις σχέσεις σας, κυρίως τις ερωτικές. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια τραυματικές εμπειρίες, συνοδευμένες από συναισθήματα αυτοαπόρριψης και φόβο απώλειας.
Η σύνοδος του Δία με τον Ήλιο στον Ταύρο, εκτός του γεγονότος ότι είναι θετική για να προβληθείτε, προσφέρεται και για να κλείσετε ραντεβού με άτομα που είναι ισχυρά και μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.
Προσέχετε για να έχετε: Οι μέρες αυτές δεν είναι ό, τι καλύτερο για υπογραφές συμβολαίων και για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο.
Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο, οι μέρες είναι καλές για να διακοσμήσετε ή να ανανεώσετε το σπίτι σας αλλά και για να σκεφτείτε πιο ώριμα θέματα ακίνητης περιουσίας και κληρονομιάς.
www.astrology.g

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More