♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

8 Μαΐου 2012

♪ Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/5

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/58_mayΓενικό προφίλ
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και την...αμπελοφιλοσοφία! Γνήσια «ελληνική» προσθέτει συνάμα και μπόλικα καντάρια αισιοδοξίας, ενίοτε αχρείαστης. Το βέβαιο είναι πως για να υλοποιηθούν οι όποιες προσδοκίες απαιτείται το ανάλογο υπόβαθρο.
Μια μέρα ιδιαίτερη, καθώς η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας προσφέρει απλόχερα τόσο ευκαιρίες όσο και χαρά. Σε επαγγελματικό επίπεδο, χρειάζεται πιο σχολαστικό έλεγχο προς αποφυγή λαθών καθώς επίσης και βελτίωση των σχέσεων στο χώρο εργασίας. Αισθηματικά, προσπαθήστε να πλησιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1973 σταδιακά πλησιάζετε το στόχο σας.
Ζητήματα καθημερινότητας και σχεδιασμού έρχονται στο προσκήνιο και σας καλούν να φέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με το λιγότερο κόστος. Από την άλλη, η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού σας έχει ενοχλήσει και, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά, ίσως σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Οι γεννημένοι του 1972 θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν.
Το ζητούμενο σήμερα για σταθερότητα και σωστή επικοινωνία στις σχέσεις δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί. Χρειάζεται να προσμετρήσετε τα υπέρ και τα κατά, να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις των άλλων και να λειτουργήσετε ανάλογα. Αισθηματικά, παρόλο που χρειάζεστε αγάπη και τρυφερότητα, ουσιαστικά λειτουργείτε με τέτοιο τρόπο που έχετε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1985, στραφείτε προς άλλους στόχους.
Μπροστά σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικία και την οικογένεια θα χρειαστεί να επιδείξετε περίσσιο θάρρος. Οι καταστάσεις δεν είναι εναντίον σας απλά η αναβλητικότητα που έχετε επιδείξει όλο αυτόν τον καιρό έχει συσσωρεύσει προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Αισθηματικά, προσπαθήστε να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ίσως άθελά σας με τη συμπεριφορά σας πληγώσετε τα αισθήματα κάποιου. Οι γεννημένοι του 1988 επικοινωνιακά, πείτε την αλήθεια με τον κατάλληλο τρόπο.
Αυτό που χτες φάνταζε ανέφικτό σήμερα είναι εφικτό και υπό πραγματοποίηση. Ο επαγγελματικός τομέας τονίζεται ιδιαίτερα και έτσι οι δικές σας δράσεις έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει κάποια πράγματα να μην τα παίρνετε τόσο σοβαρά και να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική. Ζητήματα που σχετίζονται με γραφειοκρατία σήμερα ξεμπλοκάρουν. Οι γεννημένοι του 1987, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.
Σήμερα και μέσα από τις δικές σας ενέργειες ίσως καταφέρετε να δώσετε χαρά σε κάποιους. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προσέχετε, αφού ο μαγνητισμός σας ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων. Αισθησιακοί και ερωτικοί κόντρα στα μέχρι τώρα δεδομένα έρχεστε να φέρετε την ανατροπή στον αισθηματικό κόσμο κάποιων. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε αδιαμφισβήτητη υπεροχή.
Η παρουσία του Άρη στον 12ο σίγουρα δεν σας διευκολύνει στην έκφραση συναισθημάτων ούτε όμως και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ωστόσο, επειδή τα προβλήματα είναι για να λύνονται η Σελήνη είναι ιδιαίτερα ισχυρή και φροντίζει επικοινωνιακά να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ο προσωπικό κόπος και μόχθος μέσα στο χώρο εργασίας ανταμείβονται ίσως όμως όχι με τον τρόπο του επιθυμείτε. Οι γεννημένοι το 1972, δημιουργείτε σήμερα για να απολαύσετε μετά.
Πολλά πράγματα μπορεί να ξεφεύγουν από την προσοχή σας σίγουρα όμως έχετε τον τρόπο να παρακολουθείτε τις εξελίξεις. Αισθηματικά, τις περισσότερες φορές χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή καθόσον ο χειρισμός των συναισθημάτων σας αφήνει εκτεθειμένους. Μέσα από συζητήσεις και επαφές θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που θέλετε και να έχετε τη χαρά που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1962 θα ανταμείψετε τους συνεργάτες σας.
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δίνει χαρά αλλά και παρόρμηση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να καταλάβετε πως είναι μάταιο να προσπαθείτε να ανακτήσετε το χαμένο χρόνο. Δώστε στη σχέση αυτά που πρέπει και έτσι θα βελτιωθεί και θα ωριμάσει. Επαγγελματικά, ίσως κάποια πράγματα νιώσετε πως σας αδικούν, ωστόσο η ώρα της λύτρωσης και της ανταμοιβής ζυγώνει. Οι γεννημένοι του 1966, αποδεχτείτε τους άλλους όπως είναι.
Με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο καλείστε να αφουγκραστείτε τόσο τις πραγματικές σας ανάγκες όσο και τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, αυτό ίσως σας φέρει μια έντονη ψυχική μεταβολή. Στη σχέση σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις παίζοντας με τις αισθήσεις, προκειμένου να έχετε την κατάλληλη ανταπόκριση στα ερωτικά σας καλέσματα και τις επιθυμίες. Οι γεννημένοι του 1986, βελτιώστε τις συνθήκες εργασίες.
Σε προσωπικό επίπεδο αναζητάτε άμεσες λύσεις και απαντήσεις, ωστόσο μέσα σας υπάρχει ένα κομφούζιο μεταξύ επαγγελματικών και αισθηματικών, ενδεχομένως γιατί το ένα μπαίνει στο ζωτικό χώρο του άλλου. Επικοινωνιακά, ίσως λάβετε απρόσμενη απάντηση η οποία θα σας σοκάρει ευχάριστα. Οικονομικά ζητήματα ίσως χρειάζονται μια αναπροσαρμογή για να υποκαταστήσετε κάποια μικρή αδικία. Οι γεννημένοι του 1991, αφουγκραστείτε τα θέλω της σχέσης σας.
Κινούμενοι σε ένα χώρο υψηλών απαιτήσεων, είστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να έχετε και εσείς τις ανάλογες απαιτήσεις κι όταν αυτό δεν επιτυγχάνεται, δημιουργούνται προβλήματα τα οποία δύσκολα μπορούν να επιλυθούν. Τόσο ο Άρης απέναντί σας όσο και η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνουν κάπως προκατειλημμένους και δεν βοηθούν στο να σκεφτείτε καθαρά. Οι γεννημένοι του 1960, υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά σε μια μελλοντική κίνηση σας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More