♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

20 Μαΐου 2012

♪ Με ποιον τρόπο ξετρέλανε πάλι τους Ιταλούς η Ρία Αντωνίου;


Με ποιον τρόπο ξετρέλανε πάλι τους Ιταλούς η Ρία Αντωνίου; Αν και είναι μόλις 23 ετών ξέρει να μαγειρεύει και ασχολείται με το σπίτι και τις δουλειέςΗ Ρία Αντωνίου αφού «χόρεψε στο ταψί» τους Ιταλούς στο ταψί με την εμφάνισή της στο show χορού «Balando con la stele» είπε και να τους ταΐσει...! Για το μεγαλύτερο τηλεοπτικό περιοδικό της Ιταλίας το σέξι μοντέλο μαγείρεψε μουσακά και απέδειξε πως μια όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι και καλή νοικοκυρά! Η Ρία Αντωνίου αν και είναι μόλις 23 ετών ξέρει να μαγειρεύει και ασχολείται με το σπίτι και τις δουλειές.

Μάλιστα, όπως η ίδια δήλωσε της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και να περιποιείται τους φίλους της τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα και να τους δείχνει τι θα πει Ελλάδος γεύσεις! Το φαγητό που επέλεξε να φτιάξει, ο μουσακάς, μπορεί να είναι μπελαλίδικο αλλά το αγαπάει πολύ και είναι συνταγή που την έχει μάθει από τη μητέρα της.
Το μοντέλο όταν τη ρώτησαν τι αγαπάει πιο πολύ στη ζωή της, απάντησε: «Αγαπάω τη ζωή, την οικογένεια και τα παιδιά και μου αρέσει να τα βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρία Αντωνίου ετοιμάζεται να συμμετέχει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση τα χρήματα της οποίας θα διατεθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.


http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127332

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More