♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

12 Μαΐου 2012

♪ Τόνια Σωτηροπούλου: '' Ο Daniel Craig είναι αξιολάτρευτος ''Η Ελληνίδα που κέρδισε τον ρόλο στην ταινία του James Bond αποκαλύπτεται


Τόνια Σωτηροπούλου: '' Ο Daniel Craig είναι αξιολάτρευτος ''Η Ελληνίδα που κέρδισε τον ρόλο στην ταινία του James Bond αποκαλύπτεται


Για τη ζωή της στο Λονδίνο, το ρόλο της δίπλα στον Daniel Craig στην ταινία «James Bond», αλλά και το αν...



σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ελληνίδα καλλονή που θα τη δούμε στο πλευρό του «James Bond» τον Νοέμβριο, όπου θα υποδύεται το κορίτσι του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την γνωριμία της με τον Daniel Craig:

«Ο Daniel Craig είναι εξαιρετικός. Είναι αξιολάτρευτος. Από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Όχι μόνο εξωτερικά. Είναι πάρα πολύ καλός! Χαμηλών τόνων. Απλά συνεργαστήκαμε και γνωριστήκαμε. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία».


Tromaktiko1


Τα τελευταία τρία χρόνια, μένει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου και κυνηγά το όνειρο της να γίνει ηθοποιός. Πώς κατάφερε να πάρει το ρόλο;

«Έχω ατζέντη, περνάω κάθε εβδομάδα από οντισιόν, κάποιες κάθονται, κάποιες όχι, και ήμουνα πάρα πολύ τυχερή που πήρα αυτό το ρόλο».

Και συνεχίζει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα:

«Περίμενα να πάρω τη δουλειά αυτή. Αν δεν έχεις σαν στόχο ότι αυτό το πράγμα θα το κάνω, και άμα είσαι ανασφαλής, μειώνεις τις πιθανότητες να κατακτήσεις το όνειρο σου. Απλά το διασκέδασα».


Tromaktiko2

Τι την έκανε όμως ν΄αφήσει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα Λονδίνο;

«Πήγα χωρίς να ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί. Ήθελα να πάω εξωτερικό να μείνω, να αλλάξω την νοοτροπία μου, να γνωρίσω διαφορετικούς ανθρώπους, και αποφάσισα να μείνω. Το Λονδίνο είναι το σπίτι μου. Και η Αθήνα το ίδιο, αλλά η βάση μου είναι εκεί».

Όσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει Ελλάδα; ούτε λόγος!

«Η ζωή μου ανήκει στο Λονδίνο. Είναι η πραγματικότητα μου. Δεν θα το άλλαζα με κάτι που είχα πριν. Δεν σνομπάρω την Ελλάδα. Λατρεύω την Ελλάδα. Απλά θεωρώ ότι λειτουργώ καλύτερα εκεί ως άνθρωπος και ηθοποιός!»


Πηγή: tsekouratoi

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More