♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

19 Ιουνίου 2012

♪ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ...!!! ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 8! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!Οι πρόγονοι μας διδάσκουν..... στα μάτια κοιτάζουμε τους Ούνους και την Ιστορία.

Η Γερμανία -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι η αντίπαλος μας στου 8... στα προημιτελικά του EURO... Εκεί μάγκες αλύπητα θα βυθίσουμε στο πένθος τη χώρα της Μέρκελ... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...!!!


Η γκολάρα του συγκινητικού Καραγκούνη έστειλε τους Ρώσους σπίτι τους (1-0) και την Εθνική ν’ αντιμετωπίσει πιθανότατα αυτούς που όλοι προτιμούσαμε κατά βάθος.


Με την ψυχάρα του Παπαδόπουλου, τις μάχες του Σαμαρά και τα ατελείωτα χιλιόμετρα του Μανιάτη, η γαλανόλευκη ετοιμάζεται να βρει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) απέναντί της τους Γερμανούς!


Εκεί θα αγωνιστούμε χωρίς Καραγκούνη και Χολέμπας, οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. 
 sport-fm.gr












Αντιγράφουμε: Η Ελλάδα είναι όρθια.


Η Ελλάδα δεν μασάει από δυσκολίες.


Η Ελλάδα είναι στους «8» του Euro 2012!


sport-fm.gr







Euro 2012: Παπαδόπουλος: «Στα ίσια τη Γερμανία»

Euro 2012,Παπαδόπουλος,Στα,Γερμανία,Euro 2012,papadopoulos,sta,germania
Μήνυμα στη Γερμανία έστειλε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μέσω συνέντευξής του, ότι η Ελλάδα θα τα δώσει όλα απέναντί της. «Και η Ρωσία λέγαμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και μία μεγάλη δύναμη, αλλά την κερδίσαμε», δήλωσε με νόημα!
Ο νεαρός αμυντικός της Σάλκε είναι από τους… γνώστες των «πάντσερ», εξ ου και μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο της Ελλάδας. Παράλληλα, όμως, μέσω της συνέντευξής του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», ο διεθνής άσος φρόντισε να δείξει ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα…ματώσει για να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του…
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος:
Πού αφιερώνεις την εμφάνιση και τη νίκη της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρωσία;
«Σε όλη μου την οικογένεια, αλλά κυρίως στις γιαγιάδες μου, την Κυριακή και τη Μαρία, αλλά και στον παππού μου τον Παύλο, που αγαπάνε όλα τους τα εγγόνια, τόσο πολύ».
Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Εθνική ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση;
«Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε, δηλαδή τη νίκη κόντρα στον πιο ισχυρό αντίπαλο του ομίλου. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, στην προημιτελική φάση, στο οποίο στόχος μας θα είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, όποιος και αν είναι (σ.σ.: η συνέντευξη δόθηκε πριν από τους χθεσινοβραδινούς αγώνες)…».
Και αν είναι το «μεγαθήριο», η Γερμανία;
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ας είναι η Γερμανία. Είναι μεγάλη ομάδα, τη σεβόμαστε, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε στα ίσια. Και η Ρωσία λέγαμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και μία μεγάλη δύναμη, αλλά την κερδίσαμε».
Έχεις γούρια;
«Έχω. Κάνω την προσευχή μου πριν από το παιχνίδι και φορώ τα κομποσκοίνια μου, τα οποία αποχωρίζομαι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα».
Πώς νιώθεις όταν φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο;
«Νιώθω υπερηφάνεια διότι εκπροσωπώ τη χώρα μου».
Μέσα στο γήπεδο έχεις την όψη ενός μαχητή. Από πού πηγάζει αυτός ο δυναμισμός σε τόσο μικρή ηλικία;
«Είναι ο χαρακτήρας μου να είμαι δυναμικός. Η δουλειά μου είναι να παίζω δυνατά για να μην δέχεται γκολ η ομάδα και όταν τα καταφέρνω νιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Άλλοι παίκτες είναι για να βάζουν τα γκολ, όπως ο “Κάρα”».
Είναι καταλυτική η απουσία του Καραγκούνη στον προημιτελικό;
«Είναι ένας τεράστιος παίκτης. Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Είναι ο αρχηγός μας, είναι η ψυχή της ομάδας και θα μας λείψει πολύ στον προημιτελικό. Θα παίξουμε και για τον Καραγκούνη και για τον Αβραάμ, που μας έχει λείψει πάρα πολύ».

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More