♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

26 Ιουνίου 2012

♪ Μια αγρινιωτισσα μας συστήνεται Η Ιουλία Καλλιμάνη μας μιλά αποκλειστικά για τη συνεργασία της με Χατζηγιάννη & Βο!

Η Ιουλία Καλλιμάνη είναι ένα νέο κορίτσι που αγαπά πολύ το τραγούδι και μπαίνει πλέον με αργά αλλά σταθερά βήματα στη μουσική βιομηχανία της χώρας…
Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Αξίζω» ενώ τώρα την συναντάμε στο πλευρό του Βο και δηλώνει «20 Χρονών»!!! Προσγειωμένη και δίνοντας την αίσθηση πως ξέρει τι θέλει και θα το πετύχει μας μίλησε αποκλειστικά για όλα τα όμορφα που της συμβαίνουν αυτή τη περίοδο!!!





Καταρχήν θα θέλαμε να μας συστηθείς, ποια είναι η ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη;

Είμαι ένα κορίτσι 21 χρόνων (παρά του ότι το νέο μου τραγούδι με το Βο λέει ότι είμαι μόνο «20 χρονών»!!!) που κάνει τα πρώτα του βήματα στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού!

Είχες πρόσφατα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη... πως προέκυψε αυτή η συνεργασία και τι γεύση σου άφησε;

Μετά από τη γνωριμία μου με το γνωστό συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο δοκιμάστηκα μαζί με άλλες νέες τραγουδίστριες και προς μεγάλη μου έκπληξη επιλέχτηκα από τον κύριο Κοντόπουλο και το Μιχάλη Χατζηγιάννη να συμμετάσχω στο ντουέτο «Αξίζω», το οποίο ήταν το soundtrack της ταινίας «Λούφα & Παραλλαγή – Σειρήνες στη Στεριά». Η γεύση που μου άφησε αυτή η συνεργασία ήταν γλυκόπικρη γιατί περίμενα ότι θα γινόταν μεγάλη επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Παρόλα αυτά το να γνωρίζεις και να συνεργάζεσαι με το Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ… μακάρι να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία.

Τώρα σε απολαμβάνουμε σε ντουέτο με τον ράπερ Βο... "20 χρονών" ο τίτλος του νέου τραγουδιού... Μίλησέ μου λίγο σχετικά.
Καταρχήν το να συνεργάζομαι με τον Βο είναι μεγάλη χαρά για εμένα, είναι φίλος μου τα τελευταία 3 χρόνια και από την αρχή της γνωριμίας μας ήθελα να κάνουμε ένα τραγούδι μαζί… Ελπίζω λοιπόν να σας αρέσει το «20 Χρονών» και να το αγαπήσετε όσο εγώ και ο Βο!
Dim lights
Πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για έναν νέο καλλιτέχνη να "επιβιώσει" στο χώρο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα;

Πολύ δύσκολα… εκτός από αξία και  γνωριμίες και ανθρώπους που να τον στηρίζουν ένας νέος καλλιτέχνης θα χρειαστεί πολύ τύχη αυτή την εποχή για να τα καταφέρει. Υπομονή λοιπόν και πίστη πρέπει να έχουμε όλοι εμείς οι νέοι καλλιτέχνες… ότι είναι να έρθει, θα έρθει άλλωστε!

Ποια είναι τα επόμενα βήματα σου, πως θες να δεις την Ιουλία;

Ένα δικό μου τραγούδι θα είναι το επόμενο βήμα μου…  Δεν έχω καταλήξει ακόμα ποιο θα είναι το τραγούδι αυτό αλλά θα γίνει σύντομα. Την Ιουλία θέλω να τη δω μέσα από τα μάτια του κόσμου όχι μέσα από τα δικά μου. Στη δουλειά αυτή ο εαυτός μας σχεδόν δεν μας ανήκει και μ’ αυτό θέλω να πω ότι απ’ την ώρα που γίνεσαι γνωστός βλέπεις τον εαυτό σου στη θέση που σε κατατάσσει ο κόσμος. Θέλω να δω την Ιουλία ψηλά και νομίζω πως το αντέχω και γι’ αυτό θα το παλέψω… αλλά είπαμε θέλει και τύχη!!!
Γράφει η Σοφία Μπεκιάρη  http://www.tralala.gr/music-news/music-news/item/32596-kallimani-sistasi

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More