♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιουλίου 2012

♪ Greek καμάκι: Οι χειρότερες ατάκες φλερτ στην παραλία

Όταν το come with me για να την βρεις να γλεντήσουμε together ακούγεται... ιδανικό!Greek καμάκι: Οι χειρότερες ατάκες φλερτ στην παραλίαTo καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία ανέβηκε, μαζί και η λίμπιντο, τα ρούχα έγιναν λιγότερα, η διάθεση πιο χαλαρή και φυσικά ο νούμερο ένα προοορισμός είναι οι παραλίες με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Από την μάχη της ξαπλώστρας και τα σφηνάκια στο beach bar, μέχρι την παρέλαση όλων των γυναικών ανεξαιρέτως, με τα εντυπωσιακά μαγιό τους επιδεικνύοντας όλο καμάρι τα αποτελέσματα της σκληρής δίαιτας και γυμναστικής του χειμώνα και μαγνητίζοντας όπως είναι φυσικό τα βλέματα των ανδρών, οι οποίοι χρόνο με το χρόνο παρατηρούν όλο και λιγότερο... ύφασμα! Πώς λοιπόν να τους αδικήσουμε όταν επιδίδονται στο γνωστό... greek καμάκι προσπαθώντας να κερδίσουν έναν αριθμό τηλεφώνου, μία κουβέντα, ένα χαμόγελο ή απλά να περάσουν καλά με τα φιλαράκια τους. Και μπορεί κάποιες ατάκες να προκαλούν γέλιο με το πόσο έξυπνες και πετυχημένες είναι, υπάρχουν και κάποιες οι οποίες είναι... γροθιά στον καύσωνα, αφού κυριολεκτικά παγώνουν τον αποδέκτη! Έπειτα από έρευνα ανάμεσα σε φίλες και γνωστές, ιδού οι χειρότερες ατάκες φλερτ στην παραλία:
1. Εκτός από το να προκαλείς σεισμό στο πέρασμά σου, τι άλλο κάνεις στη ζωή σου; Πραγματικά, αγόρια, το να ρωτήσετε απλά με τι ασχολείσαι στη ζωή σου είναι πολύ πιο αξιοπρεπές και θέτει περισσότερες πιθανότητες να λάβει απάντηση! Το υπόλοιπο είναι απλώς περιττό...
2. Έχει πολλή ζέστη ή απλά εσυ ζεσταίνεις την ατμόσφαιρα; Είναι μέσα Ιουλίου, φυσικά και έχει ζέστη χριστιανέ μου!
3. -Είσαι από τη Χιροσίμα;
-Όχι γιατί;
-Γιατί μωρό μου είσαι βόμβα! Αν ακούσετε τη συγκεκριμένη ατάκα, προχωρείστε αμέσως σε μπουγέλωμα. Έχετε το ελευθέρας και την αμέριστη κατανόηση όλων!
4. Τελικά τα πόδια σου πού ακριβώς τελειώνουν; Αν είστε ψηλές, μπορείτε απλά να αδιαφορήσετε. Αν όμως είστε κοντές, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο τύπος στην προσπάθειά του να κάνει χιούμορ, απλά να σας εκνευρίσει!
5. Μήπως ξέρεις από πρώτες βοήθειες; Μόλις σε είδα μου κόπηκε η αναπνοή! Παραπέμψτε τον στο ναυαγοσώστη για να βρείτε και την ησυχία σας!
6. Αν δεν υπήρχε ο ήλιος, θα ήσουν το πιο καυτό πράγμα στην παραλία! Έλα όμως που υπάρχει και σε έχει βαρέσει και στο κεφάλι...
7. Κάνε μου μια χάρη, πες στο αγόρι σουυ πόσο τυχερό είναι! Απαντήστε , θα του το πω, και γυρίστε την πλάτη σας!
8. Γοργόνα μου εσύ! Μάλλον ο συγκεκριμένος έχει μείνει στη δεκαετία του '60 και στις ελληνικές ταινίες. Το επόμενο βήμα είναι να σε πει και ζαργάνα!
9. Αχ και να' μουν το μαγιό σου... Ευτυχώς που δεν είσαι γιατί μου αρέσει πολύ το δικό μου!
10. Νιώθω σαν τον Richard Gere, στέκομαι δίπλα σε μία pretty woman! Και μόνο το γεγονός ότι γνωρίζει τη σχέση Richard Gere και pretty woman θα πρέπει να σας προβληματίσει!
11. Να σε γλείψω να πάθω ζάχαρο! Ναι έχει ακουστεί και αυτό. Πριν εκτοξεύσετε οποιαδήποτε ύβρι εναντίον του κυρίου, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι 15 ετών!
Να τονίσουμε φυσικά ότι είμαστε λάτρεις του greek καμάκι, και φυσικά των ανδρών! Απλά μερικές φορές μας αρέσει να σχολιάζουμε τα... κακώς κείμενα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς είμαστε αλάνθαστες. Είναι στιγμές όμως που και η γυναικεία υπομονή, η οποία είναι μεγάλη, βλέπε την Πηνελόπη του Οδυσσέα και την Μάρω Κοντού ως κυρία Κοκκοβίκου, τελειώνει...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More