♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Δεκεμβρίου 2012

♪ Ο Πούτιν έβγαλε ανακοίνωση για το τέλος του κόσμου


Ο Πούτιν έβγαλε ανακοίνωση για το τέλος του κόσμου
Φαίνεται πως ανακοίνωση της NASA για την 21η Δεκεμβρίου και το ημερολόγιο των Μάγιας δεν κάλυψε το Κρεμλίνο,έτσι  χρειάστηκε να παρέμβει ο Βλαντιμίρ Πούτιν προκειμένου να καθησυχάσει τους Ρώσους!
Στη Ρωσία έχει προκληθεί μαζική υστερία από την προφητεία των Μάγια με χιλιάδες Ρώσους να αποθηκεύουν τόνους τροφίμων προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν από τον Αρμαγεδδώνα. Μάλιστα στις ρωσικές πόλεις μπορεί να βρει κανείς ακόμη και ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένα πακέτα διάσωσης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν κονσέρβες ψαριού, σπίρτα, βότκα, σαπούνι, σχοινί και προφυλακτικά.
Ετσι λοιπόν στη Μόσχα αποφάσισαν να δράσουν και το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, εξέδωσε μια καθησυχαστική ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως«σύμφωνα με τις έως τώρα καταγραφές των μετρήσεων που πραγματοποιεί η κυβέρνηση για την κατάσταση του πλανήτη, ο κόσμος δεν θα καταστραφεί το Δεκέμβριο».
Σημειώνεται πως και η NASA αναγκάστηκε να εκδώσει μια ανάλογη ανακοίνωση προκειμένου να καθησυχάσει τους Αμερικανούς, ιδίως τους νέους πολλοί από τους οποίους είναι ιδιαίτερα φοβισμένοι και ετοιμάζονται ακόμη και να αυτοκτονήσουν!
Πηγή: pkool.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More