♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

2 Δεκεμβρίου 2012

♪ H εξωγήινη Πάολα, η νεκροκεφαλή του Παντελίδη, η διαφάνεια της Σπανού και ο all time classic Καρράς


H εξωγήινη Πάολα, η νεκροκεφαλή του Παντελίδη, η διαφάνεια της Σπανού και ο all time classic ΚαρράςΤο αδιαχώρητο επικρατούσε χθες στο βράδυ στην πρεμιέρα των Βασίλη Καρρά,ΠάολαΠαντελή Παντελίδη και Ελισάβετ Σπανού!
Ο κόσμος καταχειροκρότησε τους καλλιτέχνες με τον Βασίλη Καρρά να κλέβει τα πρωτεία αλλά και τον Παντελή Παντελίδη να γνωρίζει δόξα και αποθέωση που δεν φανταζόταν ούτε στα όνειρά του. Πυροτεχνήματα, κόρνες, κομφετί ήταν λίγα από τα όσα εκτινάχτηκαν στην πίστα και στο ταβάνι όταν βγήκε να τραγουδήσει ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής. Εκεί βρισκόταν και το fan club του από τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι ξεπερνούσαν τα 600 άτομα.
Βέβαια εκτός από τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στο κοινό όσον αφορά στα τραγούδια και τις επιτυχίες των καλλιτεχνών εντύπωση προκάλεσαν και οιενδυματολογικές τους επιλογές.
Από πού να αρχίσουμε και πού να σταματήσουμε...
Η Ελισσάβετ Σπανού σαν μαύρη χήρα σε έναν άλλο πλανήτη με τη διαφάνεια να διαχέεται παντού στο κορμί της... ροκάρει!
Ο Παντελής Παντελίδης σε στυλ άλλος για Χίο τράβηξε άλλος για Μυτιλήνη, προσπαθεί να συνδυάσει το κυριλέ – σακάκι, το casual – τζιν και αθλητικό παπούτσι και το ροκ με τη νεκροκεφαλή φερμουάρ έχοντας και την κιθάρα του για λίγο... ρομαντισμό!
Η Πάολα η οποία θέλει πολύ να πιστέψουμε πως μπορεί να γίνει το ρομπότ του σεξ από το μέλλον, τουλάχιστον με την πρώτη της εμφάνιση.
Όσο για τον Βασίλη Καρρά... απλός, λιτός κι απέριττος εμφανίστηκε με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με μοντέρνες λεπτομέρειες.
Και μπορεί στο στυλ να μην τα κατάφεραν και τόσο καλά όμως όσον αφορά στο πρόγραμμα και στην απήχηση του κόσμου όπως φαίνεται θα είναι το σχήμα που θα «κλέψει» τα φώτα στη νυχτερινή Αθήνα αυτό το χειμώνα.
Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών και πολλοί επώνυμοι όπως η Γωγώ Μαστροκώστα με το σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα μαζί με την κολλητή της φίληΙωάννα Λίλη και το Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Φοίβος, η Ελένη Φιλίνη, οΚωνσταντίνος Ρήγος, ο Χρήστος Χολίδης, η Ήβη Αδάμου και η ΣάσαΜπάστα με τον Valentino.


www.gossip-tv.g

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More