♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

25 Ιανουαρίου 2013

♪ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά αισθάνεται καθαρή «νησιώτισσα» μιας και η καταγωγή της είναι από τη Μυτιλήνη. Είναι καρκινάκι του Ιουνίου, με ωροσκόπο λέοντα. Πέρασε 12 αξέχαστα μαθητικά χρόνια στη Σχολή Μίνα Αηδονοπούλου, όπου υπήρξε άριστη μαθήτρια…
Ιδιαίτερα στα Μαθηματικά, αφού η Ναταλία θυμάται ακόμα με συγκίνηση τον καθηγητή της να λέει:»Γερμανού, έλα στον πίνακα, σήμερα θέλουμε να γελάσουμε λίγο!» Της άρεσε να ανακατεύεται στις σχολικές παραστάσεις, στις εκδρομές, στις φάρσες και γενικά σε ό,τι είχε λιγότερη σχέση με τα μαθήματα αυτά καθεαυτό. Τα αγόρια του σχολείου τη συμπαθούσαν και την έκαναν παρέα λόγω χιούμορ και ευχάριστης διάθεσης, αλλά για τις ερωτικές τους περιπέτειες προτιμούσαν άλλες, σαφώς ωραιότερες συμμαθήτριες!
Αυτό ήταν ένα βαθύ ψυχικό τραύμα που έκανε την Ναταλία να στραφεί στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, με αξιόλογες φιλοδοξίες του τύπου: «θα σας δείξω τώρα εγώ πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!»
Στα 16 της ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι σκόπευε να γίνει ηθοποιός. Η απάντηση του Φρέντυ, ήταν τρυφερή και δημοκρατική: «Αυτό ξεχνά το. Αλλο;»
Τι άλλο; Συμβιβάστηκε με τη δημοσιογραφία, με το βλακώδες σκεπτικό ότι κάθε μήλο οφείλει να πέφτει κάτω απ” τη μηλιά, αλλιώς τι στην ευχή μήλο είναι;
Τέλειωσε το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα και αμέσως μετά, έγινε δεκτή στο Orlando University of Florida με σκοπό να ζήσει εκεί πέντε χρόνια, τελειοποιώντας τις σπουδές της στη δημοσιογραφία. Ενάμισι μήνα πριν φτιάξει τη βαλίτσα της, παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πιάσει δουλειά δοκιμαστικά στο περιοδικό «ΕΝΑ» του Γιώργου Κοσκωτά, με διευθυντή τον Παύλο Μπακογιάννη. Και τώρα τι κάνουμε ? Δίλημμα και εμφύλιος στην οικογένεια που διχάστηκε στα δύο!
Η μαμά Εριέττα, χωρίς ίχνος συμπόνιας που θα αποχωριζόταν το σπλάχνο της επέμενε: «Να φύγει, να πάει στην Αμερική να σπουδάσει, να ξεστραβωθεί και να γίνει άνθρωπος!» Ο μπαμπάς Φρέντυ πάλι, διαφωνούσε: «Στη δημοσιογραφία, το καλύτερο σχολείο είναι η δουλειά ! Να στρωθεί να δουλέψει, να μάθει τι εστί βερίκοκο!» Με το μέρος του μπαμπά τάχτηκε αμέσως η γιαγιά που δεν ήθελε να χάσει την εγγονούλα της και η εγγονούλα η ίδια που δεν ήθελε να χάσει το αμόρε που είχε γνωρίσει στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας! “Αρα; 3-1. Η μαμά υποχώρησε και η Ναταλία εγκαινίασε τη σχέση της με τις εκδόσεις «Γραμμή Α.Ε», σχέση που θα κρατούσε 4 χρόνια και θα είχε πολύ σημαντικές εμπειρίες. Τα περιοδικά «Ένα», «Και» την εφημερίδα «24 ώρες» και το ραδιοφωνικό σταθμό «SKY 100,4″, όπου η Ναταλία ξεκίνησε την ραδιοφωνική της καριέρα, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Club Sandwich» μαζί με τον Προκόπη Δούκα. Ένα χρόνο μετά, το «Club Sandwich» -μαζί με την μαγείρισσα- πήραν μεταγραφή για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Αντέννα.
“Αλλα 4 καταπληκτικά χρόνια, οπού η Ναταλία ερωτεύτηκε για τα καλά το ραδιόφωνο και αποφάσισε ότι ήταν αυτό που λέμε μια «μοιραία σχέση ζωής»!
Στη συνέχεια, το «Club Sandwich» έγινε «Blue Jean» και… φοριόταν καθημερινά από τον Αθήνα 9.84 ενώ η Ναταλία, μεταπήδησε παράλληλα στο Mega και τη μουσική εκπομπή «Mega Star». Yπήρξε διευθύντρια προγράμματος στον Sfera 102,2, έναν σταθμό που την εκφράζει και την αντιπροσωπεύει απόλυτα, από κάθε άποψη. Παρουσίασε το Fame Story 1 και υπήρξε μέλος επιτροπής στα περισσότερα μουσικά reality. Δικαίως αποκαλεί χιουμοριστικά τον εαυτό της «επίτροπο». Πλέον ανήκει στην ομάδα του Alpha και τελευταία συμμετοχή της ήταν φέτος στο «TV Stars παρουσιάστε», στο πλευρό του γνωστού και μη εξαιρετέου προέδρου επιτροπών Ηλία Ψινάκη.
Επίσης, γράφει στίχους (έχει δώσει σε πολλούς τραγουδιστές όπως Πάριο, Βίσση, Καρβέλα, Δάντη, Πανταζή, Αντύπα, Στανίση, Γαρμπή, Ρέμο, Βανδή, Κοκκίνου, Καλλίρη, Ίμβριο κ.α.) ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο και έχει αρκετά τηλεοπτικά σχέδια για το μέλλον τα οποία κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό, λες και κανείς ενδιαφέρθηκε να τα μάθει!
Στο γάμο της με τον Πέτρο Ιμβριο, κουμπάρα ήταν η κολλητή της, η “Αννα Βίσση, ενώ η ανθοδέσμη προσγειώθηκε (καθόλου τυχαία) στα χέρια του άναυδου Αντώνη Ρέμου.
Ως γνωστή φιλόζωη έχει στο σπίτι της 2 σκυλάκια, το Μικύ και τη Λούσυ.
Το αγαπημένο της φαγητό είναι τα γεμιστά με σταφίδες και κουκουνάρι και όσο για γλυκό….ό,τι έχει σχέση με σοκολάτα, με ιδιάτερη προτίμηση στον κορμό σοκολάτας.
Τρελλαίνεται να οδηγεί και να πηγαίνει βραδινές βόλτες στο Σούνιο ακούγοντας μουσική και δεν παραλείπει να έχει μαζί της το κασσετοφωνάκι της διότι η έμπνευση δεν ειδοποιεί πριν έρθει !!
Το όνειρο της ηθοποιίας περιορίστηκε σε 2 γκεστ σταρ επεισόδια στο «Χαϊ-Ροκ», επειδή η σεναριογράφος Ελένη Μαβίλη είναι φίλη της και την λυπήθηκε! Και συνεχίστηκε με συμμετοχές στα σήριαλ «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» και «Κινούμενη ‘Αμμος». Βεβαίως και είναι ανοιχτή και σε άλλες προτάσεις, θέλει και ρώτημα;
Το 2005 έγινε το θαύμα!! Με στίχους που ξετρέλαναν τους Ευρωπαίους και με έναν τίτλο που εκβίαζε τη μοίρα (όπως πολύ σωστά είπε ο Φοίβος) κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση.. Με το My number one, σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους δικούς της και του Χρήστου Δάντη και με ερμηνεύτρια την Έλενα Παπαρίζου η Ελλάδα κέρδισε τον διαγωνισμό για πρώτη φορά!
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά και ξέρει να μετράει μέχρι το 10 στα Γερμανικά και τα Ιταλικά -αν ποτέ χρειαστεί! Δεν παίζει πιάνο, αλλά παίζει τένις, πινγκ-πονγκ, καλό τάβλι, taboo και πολύ καλή μπιρίμπα..
Το 2007-8 μας κάλεσε σε «Ραντεβού Στα Τυφλά» στον Alpha και απ’ ότι φάνηκε, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη…!!
Τον Ιανουάριο του 2011 και για 2 χρονιά μας ξεσήκωνε στον Alpha με την απόλυτη φαντασμαγωρική γιορτή της μουσικής Chart Show – You countdown.
Από το Σεπτέμβρη του 2008 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να είναι η οικοδέσποινα του πάρτι του Σαββατοκύριακου, «Μες στην Καλή Χαρά».
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More