♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Φεβρουαρίου 2013

♪ Tο τσιφτετέλι της Ηλιάδη στον ημιτελικό του DWTS3!Στο χθεσινό live του DWTS3 η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με δύο χορευτές εμφανίστηκαν στη σκηνή του show και το κορμί της τραγουδίστριας λικνίστηκε σε ρυθμούς τσιφτετελιού. δειτε το βιντεο


Το τραγούδι της έχει προκαλέσει ήδη ποικίλα σχόλια και έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς θαυμαστές. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που κριτικάρουν έντονα το κομμάτι «Χίλιες και Μία Νύχτες». 

Στο χθεσινό live του DWTS3 η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με δύο χορευτές εμφανίστηκαν στη σκηνή του show και το κορμί της τραγουδίστριας λικνίστηκε σε ρυθμούς τσιφτετελιού. 

Λαμπερή και sexy, η Αγγελική Ηλιάδη παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή το τραγούδι και αμέσως μετά, μιλώντας για τη συμμετοχή της, είπε: "Θεωρώ ότι είναι τεράστια τιμή για μένα που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω". Για τα σχόλια που ακούγονται, ανέφερε: "Νομίζω ότι δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τη γλώσσα μας και τη μουσική μας".

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More