♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

23 Μαΐου 2013

♪ Ν. Βέρτης: Μιλά για την ιδανική γυναίκα, τα σχόλια για τη σεξουαλικότητά του και τα ναρκωτικά!

Ν. Βέρτης: Μιλά για την ιδανική γυναίκα, τα σχόλια για τη σεξουαλικότητά του και τα ναρκωτικά!Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε ο Νίκος Βέρτης στο περιοδικό “Εγώ!” . Ο γνωστός ερμηνευτής που πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του “Προτάσεις” στην οποία υπογράφει πολλά κομμάτια, μίλησε ανοιχτά για όλα όσα θεωρούμε ταμπού στην Ελλάδα.
 
Μιλώντας αρχικά για το επίμαχο θέμα των ναρκωτικών, ο Νίκος Βέρτης δήλωσε: “Νομίζουμε στη χώρα μας πως αν μείνουν ελεύθερα τα ελαφρά ναρκωτικά, όλοι θα κάνουν χρήση. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα... Ό,τι είναι παράνομο, ελκύει περισσότερο τους νέους. Ας ευνοηθεί λοιπόν το κράτος και ας μείνουν ελεύθερα”.
 
 
Για όλα τα σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον ίδιο και αμφισβητούν ακόμη και τη σεξουαλικότητά του, ανέφερε: “Τα σχόλια είναι αστεία. Όταν κάποιος τα έχει καλά με τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι. Έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, όπου είναι πιο ανοιχτά τα μυαλά τους και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι”.
 
Τέλος, για την ιδανική σύντροφο που θα είναι και η μητέρα των παιδιών του αποκάλυψε: “Με την μητέρα των παιδιών μου θέλω να ζήσω σε ένα χωριό... Όταν την βρω θα το έχω κιόλας καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα της γνωριμίας μας”, και συμπλήρωσε: “Δεν ήθελα ποτέ να παρουσιάσω μια σχέση μου δημόσια, όσο μεγάλη και σοβαρή κι αν ήταν. Η γυναίκα αυτή δεν θα ήθελε να αισθανθεί ως η Νο2 και να συγκριθεί με κάποια προηγούμενη. Αυτή που θα παντρευτώ θέλω να είναι η Νο1 γυναίκα για εμένα.”


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More