♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

23 Μαΐου 2013

♪ «Ο Χριστιανισμός έχει κάνει κακό στην Ελλάδα», λέει ο Νότης Σφακιανάκης

Με χακί ρούχα και πηλίκιο της Ανατολικής Γερμανίας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος για ακόμα μια φορά έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής φυλής.

«Έλληνας γίνεσαι», είπε ο τραγουδιστής και εξήγησε τι εννοεί: «Αν θες να σκεφτείς, γίνεσαι Έλληνας. Εάν αντιληφθείς τη γλώσσα, την κατανοήσεις, γίνεσαι Έλληνας. Η γλώσσα είναι η Ελλάδα. Ο ελληνικός λόγος, η σκέψη είναι η Ελλάδα. Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι όλοι Έλληνες;».

Ο τραγουδιστής επανέλαβε την πεποίθησή του ότι εξ ανάγκης ο δυτικός κόσμος μιλούσε πάντα ελληνικά, τονίζοντας ότι η αγγλική γλώσσα και όχι μόνο έχει πολλά στοιχεία από την ελληνική γλώσσα: «Αν αφαιρέσουμε από τη γλώσσα των Εγγλέζων τα ελληνικά στοιχεία, θα έμενε ένα μπαρ μπαρ μπαρ, εξού και το βάρβαρος».

Αλλά ο Νότης δε σταμάτησε εκεί, αλλά μίλησε και για τις… ράτσες στην εκπομπή «Ευθέως»: «Οι ράτσες προσδιορίζονταν από το αίμα. Αυτό το πράγμα μέσα στο χρόνο έχει μπερδευτεί, υπήρξαν κάποιες προσμείξεις μεταξύ των λαών, από τη στιγμή που οι λαοί μέσω του εμπορίου άρχισαν να έρχονται σε επαφή. Μέσα όμως στο αίμα του κάθε ανθρώπου υπερισχύει το πιο δυνατό χρωμόσωμα, το πιο δυνατό συστατικό του αίματός τους. Στην δική μου την περίπτωση έχει επικρατήσει το ελληνικό».

Τέλος, δήλωσε ότι τη χώρα μας την «κυβερνούν κοπρόσκυλα», αναφέρθηκε στους Εβραίους και τι τον ενοχλεί, αλλά και στην θρησκεία, υποστηρίζοντας πως όποιος πει σε ποιο θεό πιστεύει, είναι για φτύσιμο και ρωτάει τους «ανθρωπάκους» πως μπορεί να γνωρίζουν αν υπάρχει ο θεός.

Δήλωσε ακόμα ότι «η ανθρώπινη φυλή προέρχεται και από την γη, αλλά δεν είμαστε από εδώ. Είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύουμε πως είμαστε οι μόνοι μας στο σύμπαν».  Μιλώντας για το Χριστιανισμό, ο Νότης δήλωσε ότι είναι κάτι που «έχει κάνει κακό στην πατρίδα, αλλά αν νιώθεις ότι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, εγώ δεν έχωπρόβλημα».

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More