♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

17 Μαΐου 2013

♪ Ο Αστέριος Ρέυνικ αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού της Google και το δικό Ελληνικό Doodle με τίτλο "Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα", είναι εκείνο που κόσμησε την πρώτη σελίδα της μεγάλης μηχανής αναζήτησης την Τρίτη.

Ο 10χρονος μαθητής, Αστέριος Ρέυνικ, κέρδισε στο διαγωνισμό της Google και το δικό του ελληνικό Doodle βρέθηκε για μία ημέρα στην κεντρική σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Τι είπε για τη νίκη του και την Ελλάδα της κρίσης (Vid+Pic)

Ο Αστέριος Ρέυνικ αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού της Google και το δικό Ελληνικό Doodle με τίτλο "Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα", είναι εκείνο που κόσμησε την πρώτη σελίδα της μεγάλης μηχανής αναζήτησης την Τρίτη.
''Το κύριο σύμβολο της Ελλάδας είναι η ελληνική σημαία. Έκανα τη θάλασσα που συμβολίζει και αυτή τη χώρα και έχουμε πάρα πολλή στα παράλια'' δήλωσε ο νικητής του Doodle 4 Google.
Ακόμα συμπλήρωσε πως: ''Έφτιαξα και τη βάρκα του παππού μου, με τον οποίο πηγαίνω κάθε καλοκαίρι για ψάρεμα''.
Ο μικρός μαθητής από το Λιτόχωρο εμπνεύστηκε από την Ελλάδα και κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 8.200 συμμετοχές, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα.
 
''Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα στη χώρα, υπάρχει μία ελπίδα που θα φωτίσει το σκοτάδι'' δήλωσε υπερήφανος για τη διάκρισή του. ''Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος για να ζει κάποιος''.
Στο διαγωνισμό συμμετείχε και ο μεγαλύτερος αδερφός του Αστέριου, Γιώργος, ο οποίος ζωγράφισε στο σήμα της Google ένα καράβι, μία ελιά και ένα ήλιο.
Αναφορικά με την επιλογή του δήλωσε: ''Όπως είχε πει και ο Ελύτης, με ένα καράβι, μια ελιά και έναν ήλιο μπορείς να φτιάξεις την Ελλάδα''.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More