♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

19 Ιουνίου 2013

♪ Καμίνι η Αθήνα: Ηλιόλουστος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες

Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας!Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, αφού σήμερα Τετάρτη προβλέπεται ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More