♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

19 Ιουνίου 2013

♪ Η καλύτερη άσκηση για τέλειους, γραμμωμένους κοιλιακούς

Η καλύτερη άσκηση για τέλειους, γραμμωμένους κοιλιακούςΓια την «γλυπτική» των κοιλιακών σας υπάρχουν διάφορες ασκήσεις με το Pilates να βοηθά πολύ στο να χτίσετε μια επίπεδη, σφικτή κοιλιά. Υπάρχει, όμως, μια άσκηση που ονομάζεται «the teaser» και είναι άκρως αποτελεσματική καθώς ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο τους κοιλιακούς μύες.
Απλά, ξαπλώστε ανάσκελα πάνω σε ένα χαλί, ή στρωματάκι, με το πρόσωπό σας να κοιτά το ταβάνι, και σηκώστε τα πόδια σας, έτσι ώστε οι μηροί σας είναι κάθετοι προς το πάτωμα και τα γόνατά σας λυγισμένα στις 90 μοίρες. Στη συνέχεια, τεντώστε τα χέρια σας προς το ταβάνι και σηκώστε τον κορμό σας τεντώνοντας τα πόδια σας, έτσι ώστε το σώμα σας να σχηματίσει ένα V. Κρατήστε για ένα δευτερόλεπτο και μετά επαναφέρετε το σώμα σας στην αρχική στάση έχοντας όμως τα πόδια τεντωμένα. Κάνετε 10 με 12 επαναλήψεις και νιώστε αμέσως τους κοιλιακούς σας να δουλεύουν υπερωρἰες. Προσοχή, όλο το σώμα σας πρέπει να είναι δυνατό κατά τη διάρκεια της άσκησης και να έχετε τον πλήρη έλεγχό του, με την κοιλιά να παραμένει σφιχτή και όχι χαλαρή. Έτσι μόνο θα πετύχετε την άσκηση στην εντέλεια.
Related Articles on Queen.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More